najnoviji trendovi

Stručnjaci tvrde: Ove će boje vladati modnom scenom u 2019. godini

17.12.2018 u 12:50

Bionic
Reading

S gledišta modnih stručnjaka brojni su razlozi zbog kojih bismo se trebali veseliti zimi 2018./2019. - u modi su udobni kaputi, kašmir, party odjeća, statement nakit i kaubojske čizme, no prema najnovijim modnim saznanjima postoji i pregršt razloga za veseliti se nadolazećim toplijim mjesecima. Vodeći proizvođač boja Pantone objavio je popis trendi boja koje će dominirati u proljeće/ljeto 2019.

U nadolazećim mjesecima pomama će vladati za nekoliko odvažnih boja, a koraljna je proglašena bojom 2019. godine.

Zagasita ružičasta

Investirajte u odijelo ili haljinu u ovoj romantičnoj nijansi koje ćete moći nositi u više navrata i u raznim prigodama ili pak u torbicu ili cipele koje će podignuti i najjednostavniji stajling.

Maslinasta

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🐊🐊🐊

Objavu dijeli Monikh Dale (@monikh)

Jedna od trendi boja bit će i maslinasta koja je savršena već sad za dugu hladnu zimu. Ova elegantna i chic boja pristaje uz gotovo sve što možete zamisliti, baš kao i crna, stoga komadi u ovoj boji predstavljaju odličnu investiciju.

Limun žuta

Limun žuta boja bila je jedna od najpoželjnijih boja 2018., a jednako popularna bit će i u narednoj 2019. Počastite se jednim statement komadom u ovoj nijansi poput ove Topshop suknje i budite sigurni da nećete proći neprimijećeno.

Koraljna

Prema izvješću tvrtke Pantone koraljna će u 2019. godini biti uvjerljiva pobjednica među bojama. Moramo priznati da odjeća i modni dodaci u ovoj nijansi izgledaju jednostavno neodoljivo.

Kraljevsko plava

Omiljena boja na kraljevskom dvoru - kraljevsko plava ponovno je veliki hit na modnoj sceni. Dok ovih mjeseci prevladava nebesko plava, u proljeće/ljeto 2019. trendseterice diljem svijeta pomamit će se za vibrirajućom kraljevsko plavom koja je kao stvorena za dugo toplo ljeto.

Smeđa

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

S A T U R D A Y N I G H T 🐒

Objavu dijeli Hannah Lewis (@hannahlewisstylist)

Smeđa je također ove zime jedna od najpoželjnijih boja, počevši od karamele, preko boje konjaka, pa sve do tamnosmeđe, a Pantone tvrdi kako ćemo ovu tipičnu jesensku nijansu obožavati i u toplijim mjesecima.