ČITAVA STRATEGIJA

Što žene sve rade prije prvog seksa s novim partnerom?

20.05.2014 u 10:30

Bionic
Reading

Prije prvoga seksa s novim partnerom žene dožive pravu preobrazbu koja uključuje temeljitu depilaciju, feniranje, ali i sunčanje u solariju ili mazanje kremom za samotamnjenje

Istraživanje koje je provela tvrtka Bluebella pokazuje da žene prije prvoga seksa s novim partnerom obavljaju čitav niz predradnji. Točnije, izdvajaju znatnu svotu novca za novo donje rublje, ali i za tretmane ljepote.

Prema rezultatima istraživanja, žene prvome seksu s novim partnerom posvete i oko šest sati razmišljanja. Dobar dio toga odlazi zapravo na planiranje svega onoga što je potrebno napraviti. Žene su priznale da odlaze kozmetičarki na čišćenje lica, depilaciju, sunčanje, ali i na frizuru.

Dvije trećine ispitanica priznaje i da kupuju novo donje rublje dok 31 posto njih priznaje i da kupuju nove haljine. Zanimljivo je i da je većina ispitanica istaknula da nikada ne bi odjenule donje rublje koje su nosile prije odnosa s prijašnjim partnerom.

Ovo istraživanje još je jedan pokazatelj toga da prvi seks s novim partnerom u ženskom svijetu ima veliko značenje. Žene su zapravo te koje odlučuju o prvome seksu, a kao što se da vidjeti, to nikada nije slučajnost s obzirom na to da prije samoga čina obavljaju čitav niz predradnji.