PAKIRA KOFERE

Što to željno iščekuje Doris Pinčić

05.03.2017 u 03:11

Bionic
Reading

Zvijezde 'Larinog izbora', Doris Pinčić i Filip Juričić ove će godine zablistati na crvenom tepihu filmskog festivala u Cannesu koji se održava u svibnju

Doris Pinčić i Filip Juričić uskoro će se pridružiti slavnim glumcima i redateljima na jednom od najpoznatijih filmskih festivala na svijetu, onom u Cannesu, a kada zablistaju na crvenom tepihu postat će dio najglamuroznijih Chivasovih zabava.

'Mislim da nema glumca koji ne želi otići na filmski festival u Cannesu i osjetiti taj jedinstveni ugođaj. S obzirom na to da kod nas nema takve vrste crvenog tepiha, bit će mi veliko zadovoljstvo prošetati njime u Cannesu i doista se veselim što ću osjetiti dašak filmskog glamura', izjavila je glumica Doris Pinčić.

Doris se najviše raduje glumcu i redatelju Robertu de Niru. 'U filmskom svijetu imam puno uzora i ne mogu reći da ne bih htjela upoznati i velike svjetske glumce poput Roberta de Nira, ali mogu reći da mi je velika čast i što trenutačno radim s velikim hrvatskim zvijezdama kao što je Marija Kohn', rekla je lijepa glumica.