ALEKS UPIKNUO ŠKORPION

Što su proživljavali natjecatelji 'Survivora'?

03.03.2012 u 17:23

Bionic
Reading

Natjecatelji reality showa 'Survivor' iz prve su ruke okusili što znači život u kojem civilizaciji nema ni traga. Spavali su usred džungle na bambusu, bili okruženi otrovnim paucima, škorpionima, žabama, krokodilima, a s majmunima i vjevericama borili su se za hranu

Već prve noći boravka na Kostarici 'oprao' ih je plimni val jer su spavali na plaži. Probudili su se urlajući. Šokirani su pobjegli u šumu u kojoj su dočekali jutro. Dok se nisu naviknuli na zvukove džungle, Neven Ciganović, Maja Lena Lopatny, Ava Karabatić, Mia Begović i ostali nisu mirno spavali, pišu 24 sata

U showu se natjecalo 18 kandidata, bili su podijeljeni u dva plemena, a pobjednik osvaja 50.000 eura
Kupali su se u potoku, a šampon, koji su morali zaraditi, prvi su put dobili nakon dva tjedna. Snimanje s balkanskim zvijezdama trajalo je 37 dana

Životinje su im se noću ušuljale u kamp. Kokosi i ananasi koje su natjecatelji skupljali u džungli privlačili su životnije noću, a od ostale hrane imali su još banane i rižu. Stoga ne čudi da su svi do jednog omršavjeli u ovoj pustolovini.
Jedan od zadataka odrađivali su i u moru gdje je dodatnu dramu stvorio morski pas, pa se taj dan više nitko od natjecatelja nije htio kupati.

Aleksandra Grdić
je, pak, imala neugodni susret s škorpionom koji ju je upiknuo pa je dobila protuotrov od liječnika.
No više od opasnih životinja, natjecateljima je palo gladovanje. Miji Begović toliko su nedostajale cigarete da je pušila kokosovo lišće.

Kandidati, pišu 24 sata, više nikad ne bi ponovili ovakvu avanturu. Zbog straha od divljih životinja, neprestane gladi i nedostatka cigareta, često su se svađali. Jedno drugome nisu željeli pomoći.

Mia Begović se navodno na Kostarci ponašala kao prava glumačka diva. No glumica je pokazala svoje kulinarsko umijeće pa su je prozvali mamom jer je najviše kuhala. Pripremala je ribu i voćne salate.

Ava Karabatić jedina je od naših zvijezda koja bi se ponovno vratila. Starleta se šokirala kad je shvatila da sama mora naći hranu koju će jesti, a nije se snašla ni u paljenju vatre. Njoj je hrana bila ukusna, a riža i kokos postali su joj omiljena delicija. Vratila se puna ideja. Upisat će glumačku akademiju i napraviti tri tetovaže.

Martina Vrbos žalila se na neprestanu glad. Smršavjela je oko 12 kilograma i potamnjela. Nevena Ciganovića prozvali su 'kraljicom drame' jer je stalno paničario. Bojao se zmija otrovnica i škorpiona. Dok se odmarao u ležaljci i maštao o ukusnoj hrani, s deset metara visine pao mu je kokos u blizini međunožja. Nije ga ozlijedio, ali sjećanje na tu nezgodu i dalje mu je jako bolno.