SUSRET S MILANOM

Što Severina poručuje ovom kombinacijom?

13.02.2014 u 19:36

  • +3

Novo ročište Severine i Milana Popovića zbog skrbništva nad sinom

Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukić

Bionic
Reading

Severina Vučković u pratnji odvjetnice Jadranke Sloković snimljena je ispred Općinskog suda u Zagrebu na četvrtom ročištu s Milanom Popovićem za skrbništvo nad njihovim sinom Aleksandrom

Ono što je svakome tko je vidio Severinu tijekom ulaska na Općinski sud upalo u oko je njezina odjevna kombinacija. Od glave do pete glamurozna pjevačica bila je u crvenoj boji. Cipele, čarape, kaput, torba, pa čak i naočale, sve je bilo crvene boje. Je li to simbolično za sutrašnji Dan zaljubljenih ili Severina time priziva novu ljubav? Kako bilo, činjenica je da nije mogla proći nezapaženo.


Podsjetimo, njihova je bitka za sina počela kada je Severina proglasila kraj veze, u kolovozu 2013. godine, a potom se oglasio i Milan izjavom da nisu zajedno od lipnja 2011. Svoje izjave u medijima poput: 'Severina je zlato moje, sunce moje, duša i ljubav moja, sreća i tuga moja, moja posljednja i prva ljubav', opravdao je riječima da je njoj važnija slika u medijima nego ono što zaista imaju među sobom. Njihov odnos nazvao je prijateljskim.

Nakon prvog ročišta sud je odlučio da je Milanu dozvoljeno minimalno dva vikenda u mjesecu viđati Aleksandra u Zagrebu. I sam Milanov odvjetnik Ljubo Pavasović Visković rekao je da ima pozitivnih pomaka te kako mu se čini da i druga strana ima volju za razumno rješenje.

Drugo ročište više je išlo Severini na ruku. Tada je donesena odluka zbog koje Popović nije bio presretan, a riječ je o odluci suda da ne može odvoditi svog sina izvan granica Hrvatske.

Na treće ročište 14. siječnja Milan Popović nije došao uz objašnjenje da ima virozu pa ga je predstavljao njegov odvjetnik Ljubo Pavasović Visković.