DANIJELU NE LJUTE ZLOBNICI

Što se sve može kupiti na aukciji Dininih stvari

04.02.2013 u 14:10

Bionic
Reading

Za sve fanove kralja funka Dina Dvornika od ponedjeljka do petka na Facebook fan stranici prodavat će se njegovi fanovi, a sve u organizaciji njegove supruge Danijele

'Na aukciju sam se odlučila zbog vrlo praktičnih razloga. Mnogo stvari, najviše robe, stoji u podrumu u kutijama i zauzima prostor. Neke i po 15 godina. Ne znam što bih s njima i ne vidim razloga da to toliko dugo čuvam, a fanovi me uvijek pitaju za Dinine stvari, pa mi se to činilo zgodno podijeliti s njima', rekla nam je Danijela koja je, naravno, uz mnoge druge stvari sentimentalno vezana, pa ih se ne želi odreći.

'Postoje neke vrlo osobne stvari i pokloni koji će ostati, kao i Dinina odjeća koju ja i danas nosim, a tu su i njegove nagrade, slike', dodaje Danijela.

U rekordnom roku prodan je Dinin slavni štap iz spota 'Hipnotiziran' koji je jedan od obožavatelja kupio za 800 kuna.


Na pitanje ljute li je zločesti komentari zbog činjenice kako prodaje Dinine stvari, Danijela kaže kako je to i očekivala. 'Znamo svi kakvi su Hrvati. Ne bih ništa komentirala. Razlozi su ti koje sam navela, a oni su vrlo praktični. Želim prodati stan i garažu i jednostavno imam previše stvari', zaključila je.