NIJE SMOGAO SNAGE

Što se događa? U 35 godina otkako je u Chanelu, Karl Lagerfeld se jučer prvi put nije naklonio publici

23.01.2019 u 11:28

Bionic
Reading

Tradicionalni naklon Karla Lagerfelda na kraju showa Chanel couture, kojim je redovito od 1983. pozdravljao svoju publiku, u utorak je izostao zbog bolesti kreativnog direktora i jednog od zaštitnih znakova Chanela

Umjesto Lagerfelda, u Grand Palaisu se naklonila ravnateljica kreativnog studija Virginie Viard, njegova desna ruka.

Na vratima 'Ville Chanel', ovogodišnje teme modnog spektakla, Viard se pojavila u pratnji modela Vittoria Ceretti, nevjeste finala showa u blistavom kostimu i velu.

Ravnateljici kreativnog studija ovo nije prvi puta da se naklonila nakon showa, ali dosad je to činila uz Lagerfelda, kao nakon predstavljanja kolekcije proljeće / ljeto 2019. kada je pariški Grand Palais pretvoren u plažu s pijeskom i valovima.

'Kreativni direktor Chanela, gospodin Lagerfeld, je bio umoran pa je zamolio Virginie Viard, ravnateljicu kreativnog studija kuće da ga zamijeni i na tradicionalnom pozdravu na kraju showa goste pozdravi u pratnji mladenke', navodi se u izjavi Chanela koju je objavio WWD.

'Virginie Viard kao redateljica kreativnog studija i Eric Pfrunder kao Chanelov direktor fotografije, nastavljaju raditi s njim na kolekcijama brenda i fotografskim kampanjama', stoji u nastavku izjave modne kuće.

Voditelj je nakon prvog showa, održanog u 10 sati ujutro, rekao kako se slavni dizajner nada da će biti prisutan na drugom showu u 12 sati

Kako 85-godišnji Lagerfeld ni do tada nije uspio skupiti snage za pojavljivanje, voditelju je jedino preostalo poželjeti mu brz oporavak.

  • +26
Chanel couture Izvor: Profimedia / Autor: N.N.