nekoliko ideja za lakšu odluku

Što pokloniti za rođenje djeteta?

24.09.2019 u 12:35

Bionic
Reading

Rođenje djeteta svakom je roditelju najveći trenutak u životu, a odabrati im savršen poklon sigurno nije lako. Kako bismo vam olakšali odluku, donosimo vam nekoliko ideja koje će razveseliti mališane, ali i njihove roditelje.

Pokloni za uspomenu

Setovi za uspomenu odličan su poklon za roditelje. Koristeći setove za fotografiranje, roditelji će svaki mjesec prve godine bebina života fotografirati svoju bebu i napraviti trajnu uspomenu za njen rast i razvoj. Prilikom slikanja mogu ubaciti igračku ili drugi rekvizit i učiniti slike još osobnijima Ovo će im postati ritual, danima unaprijed razmišljat će kako obući bebu i koje rekvizite ubaciti. Osim što će im ostati predivna uspomena i samo slikanje će ih i dodatno zbližiti.

Kako sav trud ne bi ostao nezapažen i kako bi roditelji imali lijepi podsjetnik na te trenutke, odlična nadopuna su okviri za 12 slika bebine prve godine. Okvir mogu objesiti na zid ili postaviti na policu i imati predivni pregled kako je njihova beba napredovala i rasla. Sigurni smo da će uz svaki mjesec i imati neku priču ili anegdotu za ispričati.

Zgodan poklon za uspomenu na novorođenu bebu i na njene ručice i nožice su i setovi za uzimanje otiska. Roditelji mogu napraviti otiske malih dlanova i stopala na tinti ili pjenici te nakon toga uokviriti ih i imati trajnu uspomenu da su njihova djeca jednom bile male i sićušne bebe. A i nakon nekoliko godina kada bebe narastu i postanu odrasli ljudi, sa oduševljenjem će gledati te otiske i uspoređivati sa svojim dlanovima.

Vjerujemo da će mamama najemotivniji poklon biti okvir za sliku i narukvicu iz rodilišta koji savršeno čuva uspomene njihovog najsretnijeg dana.

Plišane igračke i tješilice

Bebe u prvim danima dosta plaču, a roditelji često imaju problem kako ih umiriti. Posebno dizajnirane preslatke plišane igračke, poput ovčice Ewan, u kombinaciji s toplim umirujućim svjetlom i različitim umirujućim melodijama pomažu smiriti i uspavati bebu. Za bebe koje koriste dude varalice postoje plišani privjesci za dudu varalicu koji zabavljaju i umiruje dijete, a osim toga lakše će pronaći dudu varalicu dok je plišanac na njoj. Plišanac će postati bebin najbolji prijatelj kada je potrebna utjeha i sigurnost.

Muzički vrtuljci

Za slatki san svake bebe pobrinut će se muzički vrtuljci s preslatkim životinjicama i velikim izborom umirujućih melodija. Neki muzičku vrtuljci mogu se postaviti i na kolica ili autosjedalicu kako bi bebu umirile i na njenim putovanjima. Dok su drugi vrtuljci ujedno i noćni projektori koji osvjetljavaju dječju sobicu zvjezdanim uzorkom, a slatke uspavanke pomažu umiriti i uspavati bebu.

Edukativne podloge za igru

Edukativne podloge za igru zabavljat će bebu, a ujedno i pomažu razvijanju njihovih motoričkih vještina od prvih dana. Kako beba raste i mijenja položaje podloga se prilagođava. Dok beba leži na leđima pokušat će dohvatiti i zabavljat će se s igračkama obješenima na lukove, upoznavat će likove oko sebe i teksturu različitih materijala. Kada se okrene na trbuh istraživat će prostor oko sebe, a kada počne sjediti nastavit će s istraživanjem igračaka i uživati u njihovim naprednijim funkcionalnostima. Micanje lukova stvorit će dodatan udoban prostor za bebu i roditelje kako bi provodili vrijeme zajedno i dodatno se povezali.

Uz pomoć ovih igračaka dijete uči kroz igru i stječe različite vještine i sposobnosti, spoznaje svijet oko sebe i zato je edukativna igračka neprocjenjiv poklon za bebe.

Ležaljke i njihaljke

Ležaljke j njihaljke su višenamjenske, imaju podesiv naslon, umirujuće vibracije, igračke te su idealne za svaku bebu u trenucima spavanja ili zabave i igre. Beba se može zabavljati s igračkama uz zvukove veselih melodija i vibracije sjedalice. Ležeći položaj omogućuje bebi da spava pri čemu će pomoći lagane vibracije i melodije. A neke ležaljke poslužit će ujedno i kao hranilica, te beba može biti u visini stola i pridružit se obiteljskim objedima.

Sigurni smo da ćete iz naše velike ponude njihaljki i ležaljki naći pravi izbor za poklon.

Ne zaboravite i na mamu

Na koji god se poklon odlučili nemojte zaboraviti kupiti i neku sitnicu za mamu, ona je ipak najzaslužnija za dolazak prinove kojoj kupujete poklon. Bitan je znak pažnje i sigurni smo da će je čokolada ili neka druga omiljena slastica, krema za njegu ili buket cvijeća jako razveseliti.

O nama

U internet trgovini svezabebu.hr nudimo široki asortiman proizvoda za bebe i majke, kao i široku paletu popratnih proizvoda. Sve što Vam je ikad trebalo za Vašu bebu od sada na jednom mjestu! Da ne bi bilo zabune, naći će te tu ponešto i za tate :)

Ponosni smo na brzinu naše dostave, na ponudu naših brendova u koje vjerujemo i koje i sami volimo, ponosni smo i na to što smo našim kupcima dostupni i nakon kupnje proizvoda, a posebno smo ponosni na naš personalizirani odnos s klijentima koji nam se uvijek vraćaju.