TAJANSTVENI MUŠKARAC

Što otkriva dijamantni prsten Tamare Ecclestone?

15.01.2013 u 08:57

Bionic
Reading

Bogata nasljednica primijećena je s velikim dijamantnim prstenom na zaručničkom prstu što je potaknulo nagađanja da je u vezi s novim muškarcem

Ona uživa u svom statusu samostalne djevojke, ali po posljednjim paparazzo fotografijama Tamare Ecclestone čini se da je - zaručena. Bogata 28-godišnja nasljednica snimljena je ushoppingu na Beverly Hillsu s dijamantnim prstenom koji je nosila na zaručničkom prstu što je izazvalo spekulacije da je u vezi s tajanstvenim muškarcem.

U shoppingu s Tamarom bio je i muškarac za kojeg Mail Online pretpostavlja da je Scott Harvey-Nicholls, menadžer u kompaniji njezinog tate Bernija Ecclestonea. No po njegovom sumornom izgledu, ne bi se dalo zaključiti da je zaručen s Tamarom.

Tamara je prošle godine prekinula 38-godišnjim Omarom Khyamijem, s kojim je bila u vezi dvije i pol godine, kada je otkriveno da je sudjelovao u snimanju ljigavog seksi videa koji je kasnije poslan njezinom ocu.

Otkako su u Los Angelesu, Tamara i Scott si stalno šalju postove na Twitteru, ali nikada nisu spomenuli svoju vezu, piše Mail Online.