HM, ZNAČI TAKO...

Što ona stvarno misli o njegovu golom tijelu

  • Autor: tporta.hr
  • Zadnja izmjena 01.08.2011 09:02
  • Objavljeno 01.08.2011 u 08:00
muškarac žena

muškarac žena

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: Thinkstock

Mislite da samo muškarci imaju fantazije, mišljenje i očekivanja kad su gola ženska tijela u pitanju. Varate se. I one itekako studiraju, analiziraju, ocjenjuju gole muškarce. Evo što one misle kad vide vaš paket, ramena ili osjete vaš miris

Dakle to se krije ispod gaća
Osim što će je zanimati izgled vašeg znate već čega, pitat će se jeste li tip koji voli bokserice ili slip gaće. Prema izboru gaća donijet će još jedan sud o vama i vašoj osobnosti. Naravno, procijenit će i izgled vašeg visuljka. Ne bojte se, ne može ga izmjeriti od oka. U svakom slučaju, ono na što morate pripaziti jeste da budete čisti i da vam gaćice, bez obzira na stil, budu besprijekorno mirisne.

A da sada zavirimo u intimni paket
Jedno iznenađujuće istraživanje Centra za bihevioralnu neuroznanost otkrilo je da žene vrlo brzo spuste pogled na muške genitalije. Ustvari, brže će one procijeniti što oni imaju u gaćama, nego što će muškarci pogledati grudi. To je normalni biološki odgovor, pogotovo ako su u sredini ciklusa. Budite opušteni i samopouzdani i pustite je da vas gleda.

Dakle imate i vi malo viška
Na mušku sreću, žene su manje kritične prema muškim negoli ženskim malim tjelesnim nedostacima. Stoga će vam oprostiti nekoliko kilograma viška ili malo naslaga na trbuhu. To vrijedi, naravno, sve dok ste samopouzdani i vješti u krevetu. To joj je puno važnije kad je seks u pitanju. No to ne znači da neće primijetiti da niste baš apolonski građeni.

Thinkstock

Thinkstock

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: Thinkstock

Brzo će pogledati kolika su vam ramena
Ocijenit će i vaš miris tijela Smrde li muškarcu na znoj i odaju li lošu higijenu, prekriženi su u startu. Imaju li, pak, svježi miris čistoće kroz koji se probijaju feromoni, pozitivna ocjena je zagarantirana. To ne znači da moraju odmah iz teretane ići ravno pod tuš, no muškarac koji drži do sebe neće si dozvoliti da smrdi na znoj, a to žene itekako cijene.

I on ima mekana područja
Žena vrlo brzo skenira mušku kožu. Nema niša ljepše od njegovane, mekane i napete muške kože. Bit će oduševljena kad vidi da niste svugdje tako grubi i bit će oduševljena glatkim zonama.

E to su prava muška ramena

Ključna fizička karakteristika koja otkriva muškost su široka, čvrsta ramena. Naravno, šira nego njezina. Njezine oči uprte su u tom smjeru čak i ako niste previše razvijeni. Ona joj daju osjećaj fizičke različitosti i zaštićenosti. Muškarci, uživajte u tim pogledima i u sobi polako i zavodnički skidajte majicu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!