odiše tihim luksuzom

Što nositi umjesto bijele košulje? Ovom bojom ne možete pogriješiti

27.10.2023 u 20:21

Bionic
Reading

Smeđa boja postala je sinonim za tihi luksuz, a košulje u ovim prirodnim tonovima neodoljivo odišu elegancijom te su iznimno svestrane i praktične

Praktična, sofisticirana, svestrana; puno je razloga za to što je bijela košulja desetljećima nezaobilazan odjevni predmet i pravi modni klasik. Ipak, ponekad dobro dođe imati alternativu, i to ne nužno u crnoj boji...

Ove sezone jedna se boja nametnula kao odlična 'opcija B' umjesto uobičajenih bijelih košulja, a riječ je o njihovim smeđim alternativama.

Dovoljan je pogled na street style stajlinge na nedavno održanim tjednima mode da postane jasno kako se radi o boji koju s razlogom favoriziraju fashionistice dobro upućene u trendove.

'Smeđa više nije dosadna, već otmjena; više nije neprivlačna, već svestrana i odlučna. Daleko od neupadljive boje, smeđa je čisti tihi luksuz', napisala je urednica Voguea Marina Valera slaveći ovaj ton, koji je upravo jačanjem stila tihog luksuza dobio na snazi.

Naime nijanse poput čokolade i karamele detektirane su kao tonovi koji i posve običnim komadima pružaju dašak visoke mode te odaju dojam skupoće i kvalitete.

Isto tako, njena popularnost obilježava trend eksperimentiranja prirodnim tonovima, koji je posljednjih godina postao iznimno popularan, a u nošenju nenametljivih i uvijek pogođenih boja sve više prednjači upravo smeđa. Stoga, ako ste u nedoumici kako osvježiti garderobu bez unošenja većih promjena u svoj stil, smeđe košulje su investicija koju nećete požaliti!

omiljeni modni klasik

Bijele košulje u originalnom izdanju: Ovo su neodoljivi modeli prihvatljivih cijena

Pogledaj galeriju