OSNOVNA PRAVILA

Što nikako ne smijete odjenuti za prvi spoj?

21.06.2014 u 08:45

Bionic
Reading

Rijetko koji se ljubavni događaj može mjeriti s uzbuđenjem zbog prvog izlaska s potencijalnim partnerom

Nije stoga čudno da nastaju problemi prilikom odabira odjeće, jer njome ne samo da ćete ostaviti prvi dojam, nego se u njoj morate osjećati udobno, nesputano i samopouzdano, a ne razmišljati o tome stoji li vam neka kombinacija ili ne.

Evo jedinih pet pravila odijevanja za prvi spoj kojih se trebate pridržavati:

1. Odjenite nešto udobno
Pritom se ne misli da odjenete trenirku ili kroksice, već sukladno mjestu izlaska. Ne eksperimentirate s nečim novim, nego iz ormara odaberite komad u kojem se osjećate lijepo i udobno.

Odjeća koja je zabranjena


Previsoke pete,
posebno one za koje ste sigurni da će vam 'ubiti' stopala.
Novi 'it' komadi koji još nisu 'testirani'. Vjerojatno ne želite vani saznati da se nova suknja neprikladno podiže svaki put kad sjednete ili da vam se u novim hlačama, dok sjedate, vidi pola pozadine i morate ih stalno potezati.
Ništa u čemu ne možete sjediti udobno.
Superuska haljina možda vam dobro stoji i ostavit ćete dobar prvi dojam, no razmislite hoćete li cijelu večer sjediti ukočeno i paziti uvlačite li trbuh i kako izgledate iz profila.

275295,253271,247705,284048
2. Budite odmjereni i zadržite nešto za sebe

Vjerojatno već znate modno pravilo da trebate pokazati ili noge ili dekolte, a nikako oboje u isto vrijeme. Sjetite se ovog pravila kada se spremate za izlazak. Ukoliko želite ostaviti dojam sofisticiranog i zanimljivog izgleda, ne naglašavajte pretjerano atribute.

Otkrijte tek toliko da ga zainteresirate i uvjerite da je za još otkrivanja potrebno da vas opet nazove i da se potrudi.

3. Odjenite se sukladno mjestu na koje idete 

Nećete se isto odjenuti ukoliko idete na večeru u restoran ili na piknik. Svakako provjerite, ukoliko idete u neki klub, kakva je tamo atmosfera i što bi bilo najprikladnije za takvo mjesto.

4. Budite svoji
Nemojte nikada isprobavati neki novi modni stil prilikom prvog izlaska. Budite ono što jeste. Ukoliko ste tip za crno, nemojte ni u ludilu pokušati zadiviti u recimo boji fuksije. Modne eksperimente ostavite za kavu s prijateljicama i prilikom izlaska držite se svog imidža.

5. Osjećajte se fantastično
I na kraju, iznimno je važno da se u onome što odjenete osjećate fantastično i samopouzdano. Važno je da se osjećate vruće, privlačno i neodoljivo i uspješnost prvog izlaska je zagarantirana.