PRAVA INSPIRACIJA

Što možemo naučiti o stilu Jennifer Aniston: Ima svoju modnu formulu kojoj je godinama vjerna

13.02.2020 u 06:35

Bionic
Reading

Glumica Jennifer Aniston, koja je upravo navršila 51. godinu, često je na ljestvicama najbolje odjevnih dama u Hollywoodu

Iako su modne kombinacije koje je nosila njezina TV junakinja Rachel Green iz 'Prijatelja' i danas veliki hit s obzirom na veliki povratak 90-ih na modnu scenu, Jennifer kaže kako iz tog razdoblja nikako ne podnosi dvije stvari.

'Sunčane naočale poput onih u 'Matrixu' s uskim okvirima ili lenonice nikako nisu moj stil i to nikad ne bih nosila. Kao i ruž smeđih tonova. To mi se ne sviđa', otkriva Jennifer, ljubiteljica nenametljivog make upa.

  • +45
Jennifer Aniston Izvor: EPA / Autor: DANIEL DEME

Premda joj modni kritičari katkad spočitavaju stilsku nezaigranost, Jennifer Aniston ima svoju modnu formulu kojoj je godinama vjerna.

Lijepa plavuša najradije nosi bezvremenske komade koji nisu podložni modnim trendovima, a odlika njezinog stila je klasika koja uključuje puno neutralnih boja i ženstvenih krojeva što laskaju figuri bez pretjeranog igranja na kartu seksipila.

  • +10
Jennifer Aniston na dodjeli SAG Awards Izvor: Profimedia / Autor: Jean-Baptiste Lacroix / AFP / Profimedia

Slavna glumica, koju smo zavoljeli kao neodoljivu Rachel Green u kultnoj seriji 'Prijatelji', ne voli trendovske krpice te se radije drži provjerenih kombinacija koje pašu njezinoj figuri.

Usprkos dominaciji najtraženijih modela traperica poput skinny ili modela sa širim nogavicama, Jen godinama nosi omiljeni bootcut model jer joj dobro pristaje i osjeća se odlično u njemu.

Aniston u svojem ormaru ima i klasične sakoe koji daju svakom stajlingu dozu sofisticiranosti, a odlično izgledaju u kombinaciji s trapericama i tenisicama.

Kraljica modnog minimalizma iz svojeg ormara nije izbacila ni drage joj modele na punu petu, iako su ih unazad nekoliko sezona istisnuli popularniji kitten ili block heel modeli.

Atraktivna glumica dobro je poznata i po svojoj ljubavi prema crnim haljinama koje obožava nositi na crvenom tepihu, a voli i komade od kože. Dakako, crne, jer je to jedna od najdražih (ne)boja Jennifer Aniston. Omiljenu glumicu, koja kao svoje modne uzore navodi Brigitte Bardot, Gloriju Steinem, Blake Lively i Kate Moss, nikad nećemo vidjeti ni u odjeći upečatljivih boja ili uzoraka, a obično se drži i neutralnih nijansi poput bijele, bež, tamnoplave ili sive.

Ništa manje uspješne nisu ni njezine večernje kombinacije poput npr. nedavne satenske haljine Johna Galliana (Dior) iz 1999. godine jer lijepa glumica jako cijeni vintage komade na crvenom tepihu.

Iako joj nitko ne bi dao 51 godinu, koliko je nedavno napunila, Jen se nimalo opterećuje starenjem.

'Mislim da bi modni svijet morao misliti ne samo na 20-i-nešto godišnjake, već i na osobe svih dobi', rekla je u jednom ranijem intervjuu Jennifer.