ZNOJI SE U SAUNI

Što kažete na Renatu Sopek u kupaćem kostimu?

03.06.2013 u 13:15

  • +3

Renata Sopek na wellnessu

Izvor: Promo fotografije / Autor: Abrakadabra

Bionic
Reading

Renata Sopek bijeg od obveza potražila je u Austriji na masaži, dobroj hrani i vježbanju

Renata Sopek, poznata TV voditeljica i instruktorica zumba fitnesa, odlučila je uzeti nekoliko dana predaha. Brojni projekti su u tijeku, a očekuje je i puno toga prije ljeta pa je potrebno napuniti baterije. Budući da obožava masaže, zdravu prehranu i vježbanje, logičan izbor za odmor bio je Falkensteiner Balance Resort Stegersbach, hotel s pet zvjezdica, smješten na austrijskom brežuljku koji broji 300 sunčanih dana godišnje.

'Prvo sam se odlučila za opuštajuću masažu, ali, iskreno, ne znam što bih prije - privlači me nordijsko hodanje, golf, a htjela bih isprobati još neku masažu. Obožavam masaže, a trenutno mi baš odgovaraju ove opuštajuće. Posebno mi se svidio tretman Hawaiian relaxation nakon kojeg sam se osjećala preporođeno. Ovdje je predivno', izjavila je Renata.


Kao i uvijek, Renata puno pažnje posvećuje zdravoj prehrani pa ju je oduševila i kreativna kuhinja u kojoj se posebna pažnja stavlja na sezonske namirnice i regionalne specijalitete u kombinaciji s modernom kuhinjom.

Ovog puta nije imala vremena, no definitivno se želi vratiti kako bi isprobala program prehrane 'The Metabolic Balance' koji integrira modernu i zdravu prehranu prema individualnim potrebama svih onih koji žele biti puni energije. Riječ je o programu prehrane koji je na svjetskoj razini razvio je dr. Wolf Funfack zajedno s poznatim nutricionistima.