NEOČEKIVANI PROMAŠAJ

Što joj se dogodilo? Melania Trump kao da je stajling posudila od stjuardese

03.06.2019 u 12:57

Bionic
Reading

Nakon što su krajem svibnja odradili trodnevni posjet Zemlji Izlazećeg Sunca, američki predsjednički par nije se dugo zadržao u Bijeloj kući zaputivši se u državni posjet Ujedinjenom Kraljevstvu, a koji će trajati do 5. lipnja

Za putovanje u trodnevni državni posjet svojeg supruga Velikoj Britaniji, prva dama Amerike Melania Trump odabrala je prikladno izdanje u znaku košulja-haljine s motivima Londona, koju potpisuje talijanska modna kuća Gucci.

Na internetskim stranicama luksuzne modne trgovine Farfetch spomenuta haljina viđena na Melaniji iznosi 2650 funti, odnosno 22 tisuće kuna. Među motivima istaknutima na haljini su londonske znamenitosti poput Big Bena, Westminsterska palača i kultni londonski autobus double-decker.

'Izrađena od čiste mekane svile te s kontrastnim narančastim i zelenim detaljima, ova košulja-haljina ukrašena je eklektičnim printom koji slavi britansku metropolu', piše na internetskoj stranici trgovine.

Struk je i ovoga puta istaknula dodatkom remena u zelenoj verziji od zmijske kože dok je cjelokupno izdanje upotpunila omiljenim salonkama nijanse nude.

Viđeno izdanje prilikom polijetanja Melania je dolaskom na britansko tlo odlučila promijeniti u prilog mornarskoplavom kompletu od sakoa i laskave suknje olovka kroja s potpisom slavnog američkog dizajnera Michaela Korsa.

Donald i Melania Trump sletjeli u London Izvor: EPA / Autor: WILL OLIVER

Ispod ležerno prebačenog sakoa Melania je nosila novi model takozvane pussy bow bluze, koja se isticala zanimljivim uzorkom vojnih medalja i konopa u bojama zastave Ujedinjenog Kraljevstva, a nju potpisuje poznati talijanski dizajner Riccardo Tisci na čelu britanske modne kuće Burberry.

Nalik prethodnicama, poput bivše prve dame Michelle Obame, Melania se redovito trudi odati modnu počast zemlji domaćinu noseći komade s potpisom lokalnih brendova i dizajnera.

Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Navedeno izdanje viđeno u zračnoj luci Stansted u Essexu, Melania je standardno kompletirala salonkama, ovoga puta u crnoj inačici.

Britanski tajnik vanjskih poslova Jeremy Hunt u zračnoj luci dočekao je američki predsjednički par koji se, između ostalog, planira susresti s kraljicom Elizabetom II i članovima britanske kraljevske obitelji na državnom banketu u Buckinghamskoj palači.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN