PROLJEĆE JE, A U MENI NEMIR

Što je zajedničko Ani Stunić, Tončici Čeljuski i Frani Perišinu?

06.04.2012 u 10:00

Bionic
Reading

Iva Majoli, Ana Stunić, Lana Jurčević, Tončica Čeljuska, Boris Novković i Frane Perišin imaju nešto zajedničko. S prvim zrakama sunca u njihove su živote ušetale nove ljubavi i zavrtjele im glavom

Jučer se saznalo i da se šarmantna Maja Šuput ponovo, nakon dva raskida, pomirila sa svojim dugogodišnjim dečkom Mariom Kovačevićem. Proljeće je stiglo, a s njime i nove ljubavi... ili barem novi počeci.

Nakon što je iskreno priznao da se razvodi od supruge Lucije poslije osam godina braka, Boris Novković već se našao u zagrljaju nove ljubavi koju više ne krije. Pjevač je sa svojom novom djevojkom Ivom Višošević, slikaricom koja ilustrira dječje knjige, oslikava pločnike i uređuje interijere, viđen u nabavci te pred ljubavnim gnijezdom. Iako mu je supruga rodila drugo dijete prije samo četiri mjeseca, Boris se ipak odlučio za novi život.

S proljećem se bezglavo zaljubila i voditeljica Ana Stunić. Nakon što je prije godinu prekinula šestogodišnju vezu s Vedranom Gulinom, Ana se ponovno zaljubila u brend menadžera Ivu Tudorića. Kako je rekla je za Extru, u vezi je jako komplicirana, a inače se lako zaljubljuje.

'Zbog Denisa imam leptiriće u trbuhu', priznala je javnosti Iva Majoli uslijed medijskog rata koji je vodila sa svojim bivšim-sadašnjim suprugom Stipom Marićem. 'Dotičnog muškarca poznajem jako kratko, vidjela sam ga dva do tri puta u životu. Između Denisa Popovića i mene postoje simpatije, no sve je friško', prvo se ograđivala Iva, no kasnije je ipak priznala: 'Postoje leptirići u želucu, lijepo je ponovo imati takav osjećaj.'

Nakon što je krajem prošle godine zgodna pjevačica Lana Jurčević prekinula vezu sa šest godina mlađim Fabijanom Marićem, čini se kako se ponovno zaljubila. Tajanstveni 25-godišnji Lovro Krčar ušetao je u njezin život, a kako Lana priznaje da voli mlađe partnere, ni Lovro nije bio iznimka. Lana navodno izlazi u klub u kojem je Lovro zadužen za odnose s javnošću pa su se tako i upoznali.

'Tko se ne bi volio zaljubit kao školarac?', rekao je u intervjuu za Story prije dva mjeseca Frane Perišin, popularniji kao Tonči Zlatar iz 'Larinog izbora'. I zaista, Frane se zaljubio kao školarac, i to u 24 godine mlađu, zgodnu brinetu Martu Žeguru. 'Toliko nam je lijepo da se osjećam kao da sam u najljepšem snu iz kojeg se ne želim probuditi. Pomladio sam se zahvaljujući Marti. Sve mi je nekako lakše', rekao je za Story.

Nakon razvoda od Zlatka Čeljuske urednica i voditeljica 'Dnevnika 3' na HTV-u Tončica Čeljuska sreću je pronašla u zagrljaju savjetnika prvog potpredsjednika Vlade Ante Tonija Ramljaka. Zaljubljeni par u vezi je već nekoliko mjeseci, a atraktivna Tončica ne krije da blista od sreće.