LJUBI SILUETU

Što je to u haljini za kojom su poludjele poznate Hrvatice

06.11.2013 u 13:39

  • +7

S dress haljina za kojom su poludjele Hrvatice

Izvor: Promo fotografije / Autor: DFWZ/Lana Biondić

Bionic
Reading

Sretna, uzbuđena i puna pozitivne kreativnosti, Lana Biondić u velikim je pripremama za svoj prvi S.dresshow koji će otvoriti ovosezonski Dreft Fashion Week Zagreb, koji će se održati od 20. do 23. studenog u Hypo Centru

Od prvoga dana, S.dress je već svojom prvom kolekcijom napravio tržišni bum u Hrvatskoj i postigao status najpopularnijih haljina, što potvrđuje gotovo svaka rasprodana  kolekcija.

Unatoč mnogim ponudama za sudjelovanje na hrvatskim modnim događajima, autorica i osnivačica brenda S.dress Lana Biondić tek je ove sezone prihvatila poziv za sudjelovanje na Dreft Fashion Weeku Zagreb, i to svojom prvom samostalnom revijom koja će i službeno otvoriti DFWZ, kao početkom jedne puno veće međunarodne modne turneje. U organizaciji DFWZ-a, Lana će u ožujku 2014. nastaviti s gostovanjima svojih revija na Fashion Weekovima u Ateni, Moskvi pa sve do Miamija, što joj je kao uspješnom izvoznom modnom brendu itekako zanimljivo.

'S obzirom na to da je na zahtjevnom tržištu svjetske modne scene temelj svakog kvalitetnog rada savršenstvo, tek kad sam detaljno posložila cjelokupno poslovanje, mogu se posvetiti i prezentaciji kolekcija. Ova revija je za mene tek šećer na kraju dugotrajnoga puta. Prezentirat ću se prvi put i po pravilima modne branše, kolekcijom za proljeće/ljeto 2014. 'Silhouette & Decollete' (u prodaji od veljače 2014.) u koju ću vas uvesti kroz nekoliko novih modela iz ovogodišnje kolekcije X-mass Capsule koja kreće s prodajom već od 1. 12. u Heruc galerijama u Zagrebu i Rijeci i ID concept storeu u Splitu. Pripremam i dvije modne novosti koje držim u tajnosti sve do same revije, jer mora ostati i neki faktor iznenađenja... U publici će uz obitelj sjediti i moji najbliži prijatelji, javne osobe koje su prigrlile moj modni brend - od Severine, Nine Badrić, Jelene Veljače, Ive Majoli... Nadalje, s nama će biti i ambasadorice S.dressa koje su vjerovale u moj uspjeh još od prvoga dana, kao i moji suradnici i prvenstveno kupci, koji su iskreno zavoljeli moje kreacije. Bit će to jedno sjajno modno i emotivno druženje', rekla je Lana Biondić.


Osim mojih prijatelja, ovu reviju posvećujem i svom najužem timu proizvođača, konstruktora, agenata jer bez njih S.dressa, bio bi samo jedan prelijepi san u mojim maštarijama. Prvenstveno želim pokazati vrhunske haljine koje svojim savršenim siluetama i dekolteima te čistim linijama stavljaju u prvi plan samu ženu i njenu osobnost. Moja je težnja ta, da kada zatvorite oči i pomislite na S.dress, ono što vam se mora ukazati je savršena vječna haljina koja voli žensko tijelo uz dobar par stiletta i široki osmijeh one koja je nosi. Ženu vraćam upravo tamo gdje ona treba biti, senzualna i ženstvena, uz mrvicu provokacije, a u okvirima bontona i upravo je zato slogan kojim najavljujem S.dresshow: The dress with the best taste (haljina s najboljim ukusom/okusom)', rekla je Lana.

Casting za S.dresshow već je održan, a na njemu su izabrane samo plavuše o čemu Lana kaže: 'Odabrala sam 15 prelijepih mladih djevojaka, svaku sa svojom osobnošću, ali sve od reda plavuše, jer u današnje vrijeme trenda 'ombre', nježne blondinke postale su pravi raritet, za kojim osobno uvijek posežem', rekla je Lana.

Za kraj, Lana Biondić otkrila je još jednu novost u svijetu S.dressa.

'Još jedna novost je i inauguracija internacionalnog online shopa sdressfashion.com sa sjedištem u Londonu, u partnerstvu sa Sanjom Vukelić Ciampolini, koja prodajno pokriva cijelu Evropu, a uskoro kreće i na američko tržište. Upravo ovih dana iz testne faze prelaze u aktivni početak e-shopping poslovanja.'