BRANI KOLEGICU

Što je to naljutilo Emmu Watson?

10.02.2013 u 11:02

Bionic
Reading

Emmu Watson, zvijezdu Harryja Pottera, jako ljute ružni komentari o kolegici Kristen Stewart

Kristen je prošloga ljeta bila najomraženija holivudska glumica nakon što je procurila vijest da je svog tadašnjeg dečka Roberta Pattinsona prevarila s oženjenim redateljem Rupertom Sandersom

Emma (22) kaže da nije bilo lijepo to kako su se mediji i javnost obrušili na mladu Amerikanku koja se proslavila kao Bella Swan u sagi 'Sumrak'.

'Kristen je mlada cura. Pogriješila je, a ljudski je griješiti. Ona je čovjek kao i svatko drugi. Svi misle da imaju pravo komentirati što se dogodilo. Njihova veza je bila javna, no oni su se trudili zadržati dio privatnosti. To je danas vrlo teško', kaže Emma.

Emma kaže da, iako je Kristen mlada, bogata i slavna, nema lakši život od drugih.

'Mnogi su uvjereni da je njezin život bajkovit i savršen jer je mlada, bogata i slavna. Neki kao da su jedva dočekali njezinu pogrešku', smatra.

Emma se nakon poslovnih obveza u siječnju vratila na studij na američkom Sveučilištu Brown gdje studira englesku književnost. Britanskoj glumici, koja je u intervjuima puno puta naglasila joj je obrazovanje na prvom mjestu, jako se sviđa život u SAD-u.

'Sad živim i studiram u SAD-u. Ta zemlja me fascinira i oduševljava. Htjela bih naučiti što je moguće više o Americi. Iako me malo i plaši', kaže Emma (22).