I S 49 GODINA IZGLEDA ISTO

Steve iz Beverly Hillsa progovorio o seriji i kolegama

15.04.2013 u 11:54

Bionic
Reading

49-godišnji Ian Ziering, poznatiji kao Steve iz popularnog Beverly Hillsa koji je 90-ih godina žario i palio malim ekranima, u intervjuu za InMagazin otkrio je što radi danas i s kim se druži iz serije

Ian Ziering sudjelovao je na dobrotvornom događaju 'Plesom protiv raka' u Beču te je novinaru InMagazina otkrio da još uvijek njeguje prijateljstva s kolegama iz 'Beverly Hillsa'.

'Još se viđam s prijateljima iz serije. Luke (Dylan) mi je upravo prije nekoliko tjedana došao podići ogradu iza kuće. On je farmer. Družim se i s Jasonom (Brandon), s kojim svako malo odlazim na večere ili ručak. Družim se i s Brianom (David) koji je upravo dobio sina Nou', rekao je Steve.

'Slava je nešto što sam stekao, ali nikada mi nije bila ugodna', dodao je glumac koji i dalje glumi u Hollywoodu, otac je dvogodišnje djevojčice, a sa suprugom upravo ovih dana očekuje još jedno dijete. Iako ima 49 godina, izgleda mnogo mlađe, a otkrio je i zašto. Osim što brine o sebi, Ian reklamira ekskluzivne kozmetičke proizvode i tako zarađuje velik novac.

'Uvijek sam se brinuo o zdravlju. Uredno sam živio, nisam se drogirao ni pio', izjavio je glumac koji kao ambasador ljepote koristi svoj holivudski šarm da slavu koja ga prati pretvori u unosan posao.

Otkrio je i da ovoga ljeta planira doći u Europu, a u fokusu interesa mu je Hvar.