ONA NE GRIJEŠI

Stajling za peticu: Olivia Palermo pokazala kako se nose dva najpoželjnija trenda ove jeseni

09.09.2019 u 11:01

Bionic
Reading

Amerikanka Olivia Palermo je bez sumnje jedna od najutjecajnijih modnih blogerica, čiji su stajlinzi neiscrpna inspiracija za mnoge zaljubljenice u modu

Olivia se pojavila na modnoj reviji poznatog dizajnera Jasona Wua u New Yorku te je ponovno bila u središtu pozornosti u još jednoj kombinaciji za koju je zaslužila peticu iz stila.

Iako na reviji nije manjkalo poznatih lica poput Adriane Lime te glumica Lucy Hale i Maggie Q, svi su pogledi pratili 33-godišnju modnu ikonu.

  • +2
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Shutterstock Editorial

Stajliš brineta zablistala je u outfitu kojem je teško naći manu. Lijepa Amerikanka spojila je dva najvruća trenda ove jeseni: top i maksi suknju kvadratnog uzorka, koji neće nikad izaći iz mode, s visokim čizmama koje su se vratile u velikom stilu.

Sličan je outfit nedavno na totalno cool način isfurala mlada glumica i pjevačica Zendaya, zvijezde serije 'Euforija'.

Elegantna frizura i dobar make up zaokružili su ovo izdanje zgodne Olivije koja ne prestaje inspirirati fashionistice.

  • +5
Olivia Palermo Izvor: EPA / Autor: WILL OLIVER

U jednom ranijem intervjuu otkrila je kako je tajna njezinog stila i u efektnim modnim detaljima.

Inače, poduzetna Olivia pokrenula je svoj online butik u kojem fanovi mogu kupiti odjeću i obuću prema njezinom odabiru.

Budući da ima više od šest milijuna pratitelja na Instagramu, a iza sebe i suradnju s Karlom Lagerfeldom te mnoge naslovnice prestižnih modnih magazina poput Cosmopolitana, Ellea ili Harper's Bazaara, ni ne sumnjamo u uspjeh ovog projekta.

'Ponosna sam što nudim platformu za nove talente iz cijelog svijeta, poput sjajnih brendova Okhtein iz Egipta, Magnetic Midnight iz Kolumbije ili portugalskog brenda Alameda Turquesa, između ostalih', izjavila je Olivia povodom lansiranja svoje online trgovine.