PARIŠKI ŠIK

Stajling za pet: Kate Middleton nikad nije izgledala bolje

20.03.2017 u 11:30

Bionic
Reading

Tijekom posjeta Parizu sa suprugom Williamom, Kate Middleton odličnim modnim izdanjima učvrstila je poziciju modne miljenice

Kate Middleton bila je vrlo zapažena u luksuznom outfitu s potpisom Chanela. Omiljena članica kraljevske privukla je pažnju modnom kombinacijom nadahnutom francuskom modom. Mama dvoje djece izgledala je vrlo šik u Chanelovu stajlingu od glave do pete za koji je dobila samo pohvale.

U elegantnoj haljini ukrašenoj remenom kojom je naglasila vitak struk princeza Kate izgledala je doista profinjeno.  

  • +3
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Odličan outfit upotpunila je odgovarajućom torbicom Chanel, a duga smeđa kosa lijepo je zaokružila stajling od 10 tisuća dolara (odnosno oko 68 tisuća kuna).

Kao i obično, nije pretjerivala s modnim dodacima: odlučila se za Cartierove naušnice i ogrlicu. Vojvotkinja od Cambridgea ponovno je u svoju modnu kombinaciju uvrstila i narukvicu Cartier koju nosi od 2014. godine, a u udobnim štiklama (Tod's) bila je spremna modno pokoriti Pariz. Ovako skockana lijepa brineta obišla je muzej d’Orsay i Eiffelov toranj.

Elegantna Kate izgledala je odlično raspoložena pa mediji spekuliraju da je suprugu oprostila rijetko opuštanje u švicarskom skijalištu koje je zgrozilo britanske puritance.