VIŠA ZA 13 CENTIMETRA

Efektno odijelo i omiljene dizajnerske cipele za Vannu su se pokazali kao pun pogodak

29.04.2023 u 14:59

Bionic
Reading

Za sinoćnju dodjelu glazbene nagrade Porin i Vanna se posebno dotjerala, odlučivši zapravo igrati na sigurnu kombinaciju. Naša pjevačica zna da se sa crnim odijelom ne može pogriješiti, osobito ako se odlučite za šljašteći sako

Posljednjih godina Vanna posvećuje puno pažnje svojim stajlinzima za javna pojavljivanja, pa je tako bilo i sinoć, na dodjeli glazbene nagrade Oscar, gdje se naša pjevačica odlučila zaigrati na sigurno, odabravši klasiku.

S bezvremenskim crnim odijelom ne može se pogriješiti, zna to i Vanna, no kako ta modna igra ne bi bila dosadna, odlučila se na mali odmak, odabravši sako ukrašen šljokicama i sa satenskim reverom.

Vanna na Porinu Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo

Hlače su, kako sve ipak ne bi bilo previše, bez ikakvih šljašteći dodataka, a ispod sakoa provirivao je crni topić koji je naglasak stavio na Vannin dekolte.

No, ono što je mnogima 'upalo u oko', crvene su cipele, inspirirane modelom cipela Mary Jane, prepoznatljivom po remenčiću. Ovoga puta riječ je o Vanninim omiljenim dizajnerskim cipelama s potpisom Christiana Louboutina.

Radi se o modelu Movida Jane s platformom, ali i blok petom od 13 centimetara, kojima je Vanna dobila na visini, ali i na vizualnoj izduženosti figure.

Te cipele već je nosila na nekoliko svojih nastupa, što govori da su cipele izuzetno udobne i za takve prigode kada mora na pozornici stajati ili plesati.

crveni tepih

Glamurozni stajlinzi: Pogledajte tko je sve stigao na 30. dodjelu Porina

Pogledaj galeriju