HODAJUĆI SEKSEPIL

Stajling bez mane: Zanosna J.Lo istaknula obline iz snova

27.09.2017 u 12:19

Bionic
Reading

Jennifer Lopez je hodajući seksepil i magnet za poglede, no iako katkad zna skrenuti s puta i pretjerati s golišavim modnim izdanjima, ovog puta odradila je posao za čistu peticu. Latinoamerička pjevačica plijenila je pažnju od glave do pete odjevena u crveno

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez slikana je sa svojim dečkom Alexom Rodriguezom u New Yorku. Zaljubljeni par držao se za ruke uputivši se po blizance Emmu i Maximiliana, koje pjevačica ima iz braka s bivšim suprugom, pjevačem Marcom Anthonyjem.

Zanosna Latina izgledala je kao milijun dolara u pripijenoj vatrenocrvenoj haljini bez rukava pencil kroja, koja je naglasila ljepotičinu figuru pješčanog sata na kojoj bi joj pozavidjele mnoge žene. Atraktivna pjevačica često griješi kada je u pitanju izbor odjeće, pa nerijetko njezina želja da izgleda seksepilno završi neslavno.

No ovog puta pjevačica je pogodila 'u sridu' elegantnom koktel haljinom do koljena koja je idealna za večernje, ali i poslovne prilike. Vatrena pop diva mamila je poglede slučajnih prolaznika koji su se zatekli na pravom mjestu u pravo vrijeme, no tome je doprinijela i crvena boja kompletnog stajlinga koja prema brojnim istraživanjima ima nevjerojatnu moć osvajanja, a ove je sezone i jedna od najpopularnijih boja koje će dominirati gradskim ulicama.

  • +14
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Cjelokupan stajling pjevačica je upotpunila crvenim salonkama Jimmyja Chooa, trobojnom poslovnom torbom Christiana Louboutina s uzorkom leoparda i velikim Guccijevim naočalama, dok je od nakita nosila trendi ring naušnice Jennifer Fisher i popularnu Hermesovu kožnu narukvicu sa zlatnim zakovicama.