JESEN IZNENAĐENJA

Saznajte prvi nadolazeće trendove koji neće još dugo ostati tajna

26.08.2017 u 15:17

Bionic
Reading

Moda baš nikada nije dosadna, a svjetski dizajneri neumorno nas obasipaju trendovima kojima vrlo brzo postanemo opsjednuti. Slavne trendseterice diljem svijeta već su se oboružale ovosezonskim hit komadima koji su tek krenuli pristizati u trgovine, a mi smo odlučili raskrinkati koji će to trendovi uskoro preplaviti ulice

Nije zabavno kada baš svi nose isti model cipela, torbe ili sakoa, no moda je danas toliko raznolika, a izbor nepregledan da pravu čar mode predstavlja poigravanje trendovima. Samo one vješte trendseterice uspijevaju u moru jednakih izgraditi prepoznatljiv stilski izričaj uz pomoć aktualnih trendova koje nam prezentiraju utjecajne modne kuće.

Upravo je to naš cilj - upoznati vas s nadolazećim trendovima koji tek trebaju postati planetarno popularni i pomoći vam da pronađete način kako ih kombinirati, a izgledati originalno.

Pa krenimo redom...

1. Mrežasti top

Mrežasti topići ove će sezone biti ogroman hit. Bez obzira je li riječ o širokoj ili sitnoj mreži, kratkim topićima, klasičnim majicama ili dolčevitama, ovaj je odjevni komad nešto što morate imate u svom ormaru.

Kako ih nositi?

1. Preko banana topa

2. Ispod široke hudice sa zasučenim rukavima

3. Ispod sakoa

Gdje kupiti?

2. Predimenzionirani broš

Midweek #tb to 68 degrees in #NYC. Dubai, why you 168 degrees? #humpday

Objavu dijeli Desert Mannequin (@desertmannequin)

Broševi će podignuti i najjednostavniju kombinaciju. Sjećate li se cvjetnih ukrasa za kosu i broševa koje smo nosili prije sedam, osam godina? E pa ponovno je vrijeme da ih izvadite iz ormara jer ovaj hippy modni detalj vraća se u modu na velika vrata.

Kako ih nositi?

1. Uz traper jaknu, kaput ili sako

2. Na remenu oko struka

3. Kao ukras na torbi

Gdje kupiti?

3. Ružičasto odijelo

Da nam je netko ranije rekao da ćemo hodati gradom u ružičastom odijelu, vjerojatno bismo mu rekli da nije normalan, ali upravo je ovo jedan od najvećih trendova koje su za nas pripremili vodeći svjetski dizjaneri. Iako već neko vrijeme ružičasta odijela viđamo na ulicama Milana i Pariza, kod nas se djevojke još uvijek drže provjerenih crnih modela. Ružičasta je ove sezone veliki hit, pogotovo u kombinaciji s crvenom, pa se nemojte ustručavati poigrati modom.

Kako ih nositi?

1. U kombinaciji s običnom bijelom majicom

2. Uz crvene gležnjače

3. Sako nosite prebačen preko ramena

Gdje kupiti?

4. Torba-remen

Rosè mini. Impermeável Metálica Bem linda R$:64,oo. Envios para todo o Brasil. . . Foto: @ianrassari

Objavu dijeli T R U Q U E S (@aquitemtruques)

Omražene torbice oko struka davno smo obožavali, a do nedavno ih nismo mogli niti pogledati. Već pogađate, ove se torbe ponovno vraćaju u modu. Slavne trendseterice već su iz ormara izvadile svoje stare torbe-remene koji se mogu nositi oko struka ili preko ramena, ovisno o osobnim preferencijama i tome kakav stajling nosite. Manekenka Kendall Jenner nedavno je izjavila kako joj je vintage Louis Vuitton torba-remen omiljena torba koju posjeduje, a koja je pripadala njezinoj baki.

Kako ih nositi?

1. Uz boyfriend traperice, cool T-shirt i traper prsluk

2. Uz kožne hlače i predimenzioniranu vestu

3. Uz lepršavu maksi haljinu umjesto remena

Gdje kupiti?

5. Visoke čizme jarkih boja

Fierce details on soon to be mom @marianne_theodorsen #cphfw

Objavu dijeli Sandra Semburg (@sandrasemburg)

Visoke čizme nisu nikakva novost, ali ove se sezone nose u jarkim bojama, stoga ne zaboravite sebe počastiti jednim crvenim, narančastim, plavim ili ljubičastim parom. Odaberite kvalitetniji model koji će vam potrajati nekoliko sezona jer ove ljepotice možete nositi uz sve što vam padne na pamet. Samo opezno, visoke čizme u jarkim bojama vrlo lako mogu izgledati vulgarno, ukoliko ih pogrešno iskombinirate.

Kako ih nositi?

1. Uz dolčevitu i dugačku slip haljinu

2. Uz kožnu suknju, rokersku majicu i bajkersku jaknu

3. Uz midi suknju pencil kroja i elegantnu bluzu

Gdje kupiti?

6. Ogrlica od školjki

#shellnecklace #happening #top6 #top6trends #fashion #inspiration

Objavu dijeli Lola & Yoanna Filippatou (@top6trends)

Moda voli bizarno, a kako drugačije nazvati ogrlicu od školjki sparenu s Balenciaga čizmama i Gucci torbom, no odavno smo naučili kako visoka moda trpi sve. Ono što je dobro kod ovog trenda je to što ogrlicu možete izraditi i sami.

Kako ih nositi?

1. Uz šareni sako

2. Uz boho haljinu

3. Uz običnu bijelu majicu i traperice s tregerima

Gdje kupiti?

7. Qipao top i cheongsam haljine

#streetstyle #styledumonde #스트릿패션

Objavu dijeli TG (@seoulsaramm)

Kineska tradicionalna odjeća postala je neiscrpna inspiracija svjetskim dizajnerima, pa su tako ove sezone pravi hit šareni kimono i sako koji podsjeća na pidžamu, a odnedavno su pravi hit i satenske haljine, topovi i jakne na kopčanje koji su preuzeti iz tradicionalne kineske kulture. Quipao top i cheongsam haljina zaludjeli su slavne trendseterice i preplavili ulice modnih metropola.

Kako ih nositi?

1. Quipao top i satenske palazzo hlače

2. Cheongasm haljina s trendi visokim čizmama

3. Jakna u kineskom stilu, plisirana suknja i mokasinke na petu

Gdje kupiti?

8. Nakit na cipelama

Minimalizmu je pomalo došao kraj, a zamijenila ga je vladavina blještavila i glamura. Osim jarkih boja, u trendu su kristali i cirkoni na obući uz koje nećete proći neprimijećeno.

Nositi ih možete uz sve što vam padne na pamet i zato dajte mašti na volju.

Gdje kupiti?

9. Hlače ugurane u čizme

Široke trenerke s bočnim kopčanjem i patentima postale su pravi hit među poznatim trendsetericama poput Kim Kardashian, Belle Hadid, Hailey Baldwin i brojnih drugih, a ove se sezone široke hlače nose ugurane u vaše omiljene gležnjače na petu.

Kako ih nositi?

1. Uz rastezljive gležnjače i bomber jaknu

2. Uz kožne gležnjače na vezanje i hudicu

3. Uz bajkerske čizme i mrežasti top

Gdje kupiti?

  • +38
Ove su cipele koje ćemo obožavati u 2018. godini Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia