LJETNA MODA

Springfield swimwear kolekcija za vruće ljetne dane

21.06.2017 u 11:50

  • +52

Springfield

Izvor: Promo fotografije / Autor: Springfield

Bionic
Reading

U Springfieldu potražite sve za plažu

Modni brand Springfiled predstavio je nekoliko modela kupaćih kostima, ali i modnih dodataka za plažu za nadolazeću ljetnu sezonu!

Ljeto samo što nije pokucalo na vrata pa je sada idealna prilika da ugrabite svoj savršeni kupaći kostim. Beachwear kolekcija će vam omogućiti da sasvim neopterećeno uživate u najtoplijem godišnjem dobu.

Posebno smo ponosni na jednodijelne modele kupaćih kostima koji nas očaravaju svojom jednostavnošću, ali su istovremeno izrazito stilski dojmljivi.

Očekuje vas nevjerovatna eksplozija boja i uzoraka uklopljenih u udobne i trendi modele kupaćih kostima.

Što bi ljeto bilo bez floralnog uzorka -  kojeg ženski dio populacije jednostavno obožava! Za potpuni outfit za plažu potrebna je zanimljiva torba koja je dovoljno velika da unutra stanu sve potrebne stvari poput ručnika, sunčanih naočala, krema za sunčanje i ostalih sitnica. Dok su atraktivne sandale ljetni must-have!

Što se muškog asortimana tiče, Springfield predlaže dobro provjerenu kombinaciju boja poput navy plave i crvene, dok se oni nešto modno odvažniji mogu odlučiti za zanimljivi print uzorak. Također, u Springfield ponudi potražite japanke, sandale ili espadrile kao dio footwear ljetne kolekcije.

Pronađite svoj beachwear look u najbližem Springfield storeu!