ZVIJEZDA U RIMU

Spremna za proljeće: Helen Mirren sve je zadivila u cvjetnom izdanju

03.03.2023 u 18:51

  • +2

Helen Mirren

Izvor: Profimedia / Autor: MASSIMO INSABATO / ZUMA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Nakon 73. Berlinalea i promocije filma ‘Golda’, dame Helen Mirren stigla je do Rima. U talijanskoj prijestolnici započela je promo turneju najnovijeg projekta, superherojskog filma ‘Shazam! Fury of the God’

Ova oskarom nagrađena Britanka prihvatila je ulogu Hespere, glavne negativke u novom filmu iz DC-jeve radionice, a u Rimu i na njegovoj dnevnoj promociji pažnju je plijenila u efektnom izdanju, kao stvorenom za proljetne mjesece.

Prigodno zemlji u kojoj se nalazi, Helen je stajling kreirala haljinom s potpisom talijanskog dvojca Dolce& Gabbana, što je otkrio natpis na njezinom porubu.

Kao stvorenu za proljeće, haljinu cvjetnog uzorka kombinirala je s laganim kaputom u kremastoj boji, dok je cjelokupno izdanje naglasila upečatljivim dodacima poput zelenih naušnica i ružičastog rajfa u kosi.

Baš kao na crvenom tepihu u Berlinu i ovoga puta istaknula je duge, srebrne pramenove, a na druženju s predstavnicima sedme sile društvo su joj činili kolege iz filma poput zvijezde ‘Charlijevih anđela’, glumice Lucy Liu.