MODNO NEUSTRAŠIVA

Štikle zamijenila tenisicama: Helen Mirren dominirala u stajlingu koji briše godine

20.02.2023 u 17:29

  • +6

Helen Mirren

Izvor: Profimedia / Autor: MARECHAL AURORE/ABACA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Nakon novog izdanja nagrade Bafta i emotivnog govora u čast kraljici Elizabeti, Dame Helen Mirren zaputila se do Berlina s ciljem promocije svog novog filmskog projekta

Poput brojnih zvijezdi, 73. izdanje Berlinalea uveličala je i britanska glumačka diva. U nadolazećoj drami ‘Golda’ redatelja Guya Nattivea, 77- godišnja Mirren utjelovljuje izraelsku premijerku Goldu Meir. Ovo filmsko ostvarenje, svega nekoliko sati od dodjele nagrada Bafta, predstavila je u glavnom gradu Njemačke.

  • +8
Anne Hathaway na 73. Berlinaleu Izvor: Profimedia / Autor: BABIRADPICTURE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / CHRISTOPHER TAMCKE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / ACTION PRESS / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Uoči večernje premijere i na druženju s predstavnicima sedme sile, poznata glumica privlačila je pozornost svojim ležernim ali efektnim stajlingom.

Već dugi niz godina i u gotovo svakoj prilici dokazuje koliko je zastarjela ideja odijevanja u skladu s godinama, što je i ovoga puta bio slučaj.

Na press konferenciji u Berlinu ukrala je pozornost u ležernoj kombinaciji. Hlačama s pinstripe uzorkom i crtom na bočnoj strani nogavica, poput ušminkane verzije trenirke, pridružila je ružičasti džemper u duhu barbiecore estetike, a ništa manje zanimljiv nije bio njezin odabir obuće.

Umjesto štiklama, ovo izdanje zaokružila je must have modelom obuće u svakom ormaru – bijelim tenisicama klasičnog dizajna.