SEVERINA I MILAN

Sprema li se još jedno vjenčanje godine?

31.05.2011 u 07:49

Bionic
Reading

Severina i njezin zaručnik Milan Popović provode sve više vremena u Beogradu, a par je počeo praviti ozbiljne planove za vjenčanje

'Severina i Milan jako se vole i u posljednje vrijeme sve češće pričaju o vjenčanju. Postoji mogućnost da će se svadba čak održati u Beogradu', rekao je za beogradski tabloid Blic prijatelj poznatog ljubavnog para, objašnjavajući da se Severina i Milan dogovaraju o vremenu i mjestu vjenčanja.

Do sada se pisalo da će se Severina i Milan vjenčati u Parizu, Las Vegasu, na Cipru, pa čak i u Miamiju, ali čini se da njih dvoje žele da se svadba održi na relaciji Beograd - Split - Zagreb, javlja Blic.

'Severina i Milan imaju mogućnost otputovati gdje žele, kad god požele. Upravo zbog toga nije im važno da vjenčanje bude u inozemstvu. Oni bi voljeli biti blizu svojih najdražih. Mjesto i vrijeme su najmanje važne stavke', tvrdi prijatelj za Blic koji spekulira da će njihovo vjenčanje biti izuzetno luksuzno. Budući da je Milan na zaručnički prsten potrošio čak 30.000 eura, tabloid sugerira da će i svadba biti glamurozna.

Svi koji ih poznaju, znaju da Milan Severinu drži kao malo vode na dlanu, što je dokazao i prilikom posljednjeg posjeta Beogradu kada joj nije dopustio da ide pješke do automobila, već je automobilom došao do vrata restorana.