POPUSTI I DO 90 POSTO

Spojite zabavu s online kupnjom

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 12.04.2012 11:46
  • Objavljeno 12.04.2012 u 10:00
banner_zoombull_300x250px

banner_zoombull_300x250px

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Portal zoombull.com je jedinstven i inovativan online dućan koji nudi novo iskustvo i vrhunski doživljaj prepun adrenalina prilikom online kupnje, uz mogućnost ostvarivanja popusta čak i do 90 posto!

Pristup svakodnevnoj ponudi proizvoda i usluga širokog spektra putem registracije na zoombull.com je brz i besplatan, a prilikom registracije korisnik dobiva pet besplatnih 'Klikova', odnosno sredstvo s kojim sudjeluje u ponudama. Svaka ponuda se prikazuje u obliku tablice ispunjene poljima koja mogu predstavljati razne popuste. Klikom na određeno polje unutar Tablice korisnik pokušava otkriti turbo popust koji može iznositi i preko 90 posto od tržišne cijene te predstavlja početnu cijenu ponude, s tim da cijena svakim novim klikom na bilo koje polje dodatno pada za određeni iznos.

'Na svako polje moguće je kliknuti samo jednom, tako da u realnom vremenu možete vidjeti slobodna polja, a korisnici su svakim klikom sve bliže najvećem popustu. Tijekom klikanja možete naići na različite popuste i osvojiti druge nagrade ili besplatne Klikove, ovisno o tipu Ponude,  izjavio je Branimir Bouček, tvorac ovog zanimljivog projekta, te dodao: 'Bitno je naglasiti kako uloženi klikovi na pPonudi nisu izgubljeni, jer omogućavamo da do određenog iznosa iskoristite uložene Klikove koji se priznaju pri kupnji proizvoda po tržišnoj cijeni ili da uložene klikove zamijenite u 'Klik zoom shopu' za cool stvari.'

Osim sigurne kupnje, brze dostave i vrhunskog odnosa prema korisnicima putem podrške na Facebooku i Twitteru, zoombull.com jamči vjerodostojnost Ponuda koje su ovjerene kod javnog bilježnika, a sustav ne podržava bilo kakve botove ili auto licitatore.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi