VATROMET BOJA

Spojila nespojivo: Sanja Musić Milanović plijenila pozornost odvažnim modnim izdanjem

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 30.06.2021 17:50
  • Objavljeno 30.06.2021 u 16:01
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović i njegova supruga, epidemiologinja Sanja Musić Milanović, ove srijede na zagrebačkom Pantovčaku ugostili su predsjednički par iz Sjeverne Makedonije

U ulozi domaćice predsjedniku Stevi Pendarovskom i njegovoj supruzi Elizabeti, prva dama Sanja Musić Milanović osvanula je u zanimljivoj odjevnoj kombinaciji kojom je spojila naizgled nespojive boje.

  • +3

Sanja Musić Milanović

Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL

Uz sjajnu, ljubičastu košulju kombinirala je ružičastu suknju A-kroja uz salonke identične boje, a cjelokupno izdanje naglasila je kožnim, crvenim remenom. Ružičastu i crvenu boju nekad smo izbjegavali kombinirati, a prije kojeg desetljeća to se smatralo ozbiljnim modnim prekršajem, baš kao i kombiniranje tamno plave i crne. No zadnjih godina ova je kombinacija boja itekako postala poželjna pa je često viđamo na trendstericama.

U skladu s modnim odabirom supruge, hrvatski predsjednik Zoran Milanović svoje odijelo naglasio je ružičastom kravatom, a identičan pristup formalnom odijevanju imao je i predsjednički par iz Sjeverne Makedonije.

Prva dama Elizabeta Pendarovska na Pantovčak je stigla u plavom kompletu: asimetričnoj suknji i sakou na dvoredno kopčanje laganog peplum kroja, a suprug ju je u modnom odabiru pratio kravatom slične nijanse.