ELEGANTNO IZDANJE

U boji proljeća: Prva dama Sanja Musić Milanović ne odustaje od provjerene modne formule

  • Autor: E. K.
  • Zadnja izmjena 10.05.2021 13:44
  • Objavljeno 10.05.2021 u 13:33
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

Prva dama Hrvatske, dr. Sanja Musić Milanović, u sklopu projekta 'Živjeti zdravo' Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo prigodno je na Svjetski dan kretanja predstavila sa svojim timom uređene hodačke staze i parkove 'Živjeti zdravo u svim županijama'

Kao i obično, dr. Musić Milanović držala se svoje uspješne modne formule.

Prva dama Hrvatske velika je ljubiteljica ženstvenog chica pa je tamnozelenu suknju A-kroja s naborima, duljine ispod koljena, kakve prevladavaju u njezinu ormaru, spojila s kratkim crnim sakoom ispod kojeg je nosila t-shirt s printom kampanje 'Živjeti zdravo' u zelenoj boji.

Ovaj elegantni dnevni look sa zanimljivim odmakom u vidu t-shirta supruga predsjednika RH Zorana Milanovića upotpunila je lakiranim stileticama i duljim bobom sa šiškama i razdjeljkom sa strane.

Diskretan make up zaokružio je ovo uspjelo izdanje prve dame Hrvatske.

  • +3

Sanja Musić Milanović

Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

Cilj ovog projekta je unaprjeđenje zdravlja populacije smanjenjem negativnog učinka bihevioralnih, biomedicinskih i sociomedicinskih rizičnih čimbenika.

Hrvatski zavod za javno zdravstvo, kao krovna javnozdravstvena ustanova, predstavio je danas, simbolično na Svjetski dan kretanja, nastavak nacionalnog programa promicanja zdravlja 'Živjeti zdravo', u suradnji s mrežom županijskih zavoda za javno zdravstvo. U Zagrebu je tako predstavljena uređena hodačka staza u Zapruđu, točnije kod Parka Vjekoslava Majera i parka u Ulici Božidara Magovca, odnosno zapadno od Mamutice.

Cilj aktivnosti 'Hodanjem do zdravlja' potaknuti je sve ljude, posebno one koji su posljednjih godina tjelesno neaktivni, da u svoj život uključe redovito hodanje i učine velik korak prema očuvanju i unaprjeđenju zdravlja.

'Riječ je o sveobuhvatnom programu promicanja zdravlja kojem je cilj pokrenuti ljude iz svih dobnih kategorija u različitim okruženjima. I, naravno, da educiramo ljude', rekla je voditeljica projekta Musić Milanović.