HULK HOGAN:

'Spiskao sam stotine milijuna dolara'

30.09.2011 u 10:45

Bionic
Reading

Bivši hrvačka zvijezda Hulk Hogan otkrio je da spiskao stotine milijuna dolara na raskošan život u svojim slavnim danima. Ovaj 58-godišnjak sada živi u unajmljenoj kući i pokušava bezuspješno prodati svoju vilu na Floridi

Bivši hrvački šampion i glumac Hulk Hogan iskreno je progovorio o svojoj financijskoj situaciji u emisiji 'Good Morning America' samo dan nakon što je otkriveno da je na osam milijuna dolara spustio cijenu svoje luksuzne vile na Floridi kako bi je

što prije prodao. Hogan sada živi puno skromnije od slavnih dana kad je, kako kaže, potrošio stotine milijuna dolara na kuće, automobile i provod. Cijena nekretnine koju prodaje je četvrti put snižena, a prvi je put tražena cijena iznosila 25 milijuna dolara. Riječ je o imanju koje se proteže na 17.000 četvornih metara smještenom u Meksičkom zaljevu, s vilom izgrađenom u mediteranskom stilu koja ima pet spavaćih soba i osam kupaonica. Luksuzna dvokatnica ima teretanu i spa, pet automobila u garaži i bazen s vodopadima.
U istoj je emisiji promovirao svoj novi bizarni šou u kojem se u hrvanju natječu osobe patuljastog rasta, ali i odgovorio na optužbe svoje bivše supruge Linde koja je u autobiografiji napisala da ju je Hogan fizički i psihički zlostavljao tijekom 23 godine braka.
Hogan je demantirao da je ikada udario svoju ženu te da je pravi razlog njihovog razvoda njezina tadašnja veza sa 18 godina starim muškarcem, piše Daily Mail.