FIT I NA PLAŽI

Spas u zadnji čas: Ovi bikiniji savršeno prikrivaju višak kilograma na trbuhu i naglašavaju struk

01.06.2020 u 11:26

Bionic
Reading

Nema razloga da ovog ljeta svoju figuru skrivate iza parea. Bikiniji s gaćicama visokog struka savršen su odabir za sve žene koje se nikako ne mogu riješiti masnih naslaga na trbuhu. Ako vam se ta ideja čini previše bapski, ovi modeli koje smo izdvojili za vas sasvim sigurno će vas razuvjeriti

Čim smo pročitali vijest da su propusnice ukinute, počeli smo tragati za destinacijom na kojoj ćemo ovog ljeta uživati na plaži s koktelom u ruci. Ako ništa drugo, barem će plaže biti malo praznije nego što je to slučaj bio prošlih sezona, pa se nećemo morati boriti za kvadrat šljunka na koji ćemo odložiti ručnik.

Ako i sami uskoro planirate skoknuti na more, barem za vikend, a još uvijek niste pronašli idealan kupaći kostim koji će sakriti višak kilograma koji se nakupio u predjelu trbuha zahvaljujući tjednima izležavanja i uživanja u hrani tijekom izolacije, to ne znači da on ne postoji. Samo tražite na pogrešnim mjestima ili pogrešan model.

Bikiniji s gaćicama visokog struka savršeno će prikriti trbuščić i zagnuti vas u struku, o čemu maštaju sve žene koje vode borbu s kilogramima. Ukoliko imate veće grudi, birajte kupaći kostim s čvrstim košaricama koje će vaše grudi držati na jednom mjestu, a ukoliko pak imate manje grudi slobodno možete posegnuti za banana topićem ili bikinijem s trokutićima.

Bikiniji s gaćicama visokog struka ove sezone bit će popularniji no ikad, čemu svjedoči i ponuda kupaćih kostima u dizajnerskim i high street trgovinama, pa eto još jednog razloga da ove sezone posegnete upravo za ovim modelom badića.

U moru modela koje smo zatekli u trgovinama izdvojili smo 20 modela bikinija s gaćicama visokog struka koji su sve samo ne bapski.