RAZIGRANI I EFEKTNI

Zahvaljujući slavnim ljepoticama ovi su kupaći kostimi postali najtraženiji ljetni trend

31.05.2020 u 15:04

Bionic
Reading

Paralelno s dolaskom toplih dana, posljednjih tjedana primijetili smo najezdu trenda koji je doslovno preplavio Instagram, a riječ je o kupaćim kostimima s tie-dye printom koji je doslovno zaludio trendseterice. Šuška se kako će ovaj komad za plažu biti ljetni 'must have', stoga ne bi bilo loše škicnuti ponudu badića koje krasi ovaj razigrani retro uzorak

Brojne trendseterice diljem svijeta nisu odoljele cool trendu s prizvukom 70-ih i 90-ih godina. Pomalo zaboravljeni tie-dye uzorak vratio se ove sezone u modu na velika vrata i po svemu sudeći odigrat će veliku ulogu u narednim mjesecima.

O popularnosti ovog uzorka već smo u nekoliko navrata pisali, obzirom da slovi za 'must have' sezone te je doslovno preplavio trgovine, no nismo očekivali da ćemo ga nositi čak i na plaži.

Kylie Jenner, Sophia Richie, La La Anthony i Chantel Jeffries samo su neke od slavnih ljepotica koje su u svoj ormar pospremile kupaće kostime koje krasi ovaj psihodelični print, a upravo su one i zaslužne za pomamu koja je uslijedila za istima.

Brojne zaljubljenice u modu sve više tragaju za badićima s tie-dye printom koji možete vrlo jednostavno napraviti sami u svoja četiri zida. Ukoliko ipak sumnjate u svoje kreativne sposobnosti, uvijek vam preostaje sigurnija opcija, a to je šoping!

Trgovine se polako pune raznoraznim modelima kupaćih kostima s ovim retro detaljem, a obzirom da ljeto polako kuca na vrata i mnogi već sada hrle na more, ne bi bilo loše baciti se u nabavku novog badića. Možda vas neke od ovih slavnih ljepotica motiviraju da ovog ljeta investirate u jedan ovakav kupaći kostim s kojim je nemoguće proći neprimijećeno.

Mi smo izdvojili nekoliko favorita koje bismo i sami uvrstili u svoju kolekciju kupaćih kostima, a na vama je da procijenite sviđa li vam se ovaj razigrani trend i odaberete omiljeni model.