MODNI MUST HAVE

Za svaku figuru: Pronašli smo sve kupaće kostime koji će dominirati plažama ovoga ljeta

30.05.2020 u 07:49

Bionic
Reading

Kad je riječ o poznavanju sezonskih trendova, bilo da je riječ o odjeći, bilo dodacima, što više informacija imate - to bolje. Onima koji planiraju uložiti u nove kupaće kostime ili možda samo pregledati ponudu poznavanje najpopularnijih stilova može pomoći u sužavanju izbora pri finalnoj odluci o kupnji

Za proljeće / ljeto 2020. godine otkrit ćete da je mnoštvo brendova gravitiralo određenim dizajnima i uzorcima, a bez obzira za kakav se model kupaćeg kostima odlučili, izdvojili smo one koji se i prije službenog početka ljetne sezone smatraju odabirom kojim nećete pogriješiti.

  • +26
Kupaći kostimi Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Tie-dye

Aktualan trend tie-dye s odjevnih komada preslikao se na ponudu kupaćih kostima. Aktualiziran je prošlogodišnje proljetne sezone kao jedan od dominantnih trendova viđenih u kolekcijama renomiranih dizajnerskih imena. Tie-dye, kao prepoznatljiva tehnika bojanja odjeće, a koja je veliku popularnost posljednji put imala 80-ih i 90-ih godina, nekoć je predstavljao uniformu boema, hipija i tinejdžera.

Kupaći kostimi sa žicom

Ako ste u potrazi za modelima kupaćih kostima koji će vam dati dodatnu potporu, onda će vas zasigurno obradovati činjenica da su ove sezone brojni brendovi odlučili odgovoriti potrebama žena nudeći različite stilove kupaćih kostima čiji je gornji dio pojačan žicom.

Kupaći kostimi s teksturom

Bikiniji ili jednodijelni kupaći kostimi stvoreni od rebrastih materijala ove sezone nalaze se u središtu pozornosti. Umjesto inačica s upečatljivim cvjetnim uzorkom, možda ćete više naginjati minimalističkim verzijama, kojima vrvi aktualna ponuda na policama trgovina.

Kupaći kostimi visokog struka

Prema riječima Tiffany Hsu, direktorice prodaje poznate modne trgovine Mytheresa, modeli kupaćih kostima s donjim dijelom visokog struka ili visokih proreza trend su koji nećemo zaobići ni ove sezone.

Kupaći kostimi životinjskog uzorka

Životinjski uzorak postane dio trenda u svakoj sezoni, bilo da je riječ o obući, bilo odjeći. Za 2020. godinu očekujte da će se ovaj sveprisutni trend pojaviti i na vašim kupaćim kostimima - od bikinija ukrašenih uzorkom zebre do jednodijelnih modela s tigrastim uzorkom.

Kupaći kostimi s detaljem volana

Ako ste u potrazi za ženstvenim modelom kupaćeg kostima, ove sezone nećete pogriješiti odabirom modela s dodatkom lepršavih volana na naramenicama. Ovaj mali, ali efektan detalj u stanju je učiniti najobičniji bikini posebnim te mu podariti suvremeni izgled.

Kupaći kostimi neutralnih boja

Modeli kupaćih kostima u boji tena ili bogatim nijansama smeđe boje i prije službenog početka nove ljetne sezone smatraju se velikim trendom. Kupaći kostimi mekih, privlačnih i toplih nijansi savršeno će se stopiti sa osunčanom kožom, a prema riječima modnih eksperata, uspješno će odolijevati nekim novim trendovima u narednim sezonama zbog svog klasičnog izgleda, zbog kojega se smatraju pametnom sezonskom investicijom.

Kupaći kostimi golih ramena

Kako bi spriječile nastanke linija od sunčanja, pojedine dame često uklanjaju naramenica sa svojih kupaćih kostima, a upravo će brojne od njih obradovati činjenica da se ove sezone u velikom stilu vraćaju modeli golih ramena te navedeni problem svode na minimum.

Kupaći kostimi s naborima

Modeli kupaćih kostima s nabranom tkaninom na strateškim mjestima posebno će laskati figuri i prikriti njezine nesavršenosti, a sudeći po aktualnoj ponudi na policama trgovina, idealan model nabranog kupaćeg kostima naći ćete s lakoćom.

Zavodljivi cvjetni uzorci

Nova ljetna sezona možda je idealno vrijeme da se napokon pozabavite svojom zalihom kupaćih kostima i modele sa zastarjelim cvjetnim uzorkom zamijenite novima, kojih ne manjka na policama trgovina.