PO CIJENI OD 400 KUNA

Spaja tri proljetna trenda: Zara lansirala dosad najzanimljiviji model jakne od trapera

10.03.2021 u 13:55

Bionic
Reading

S novom proljetnom sezonom pred vratima, police trgovina već naveliko krasi modni asortiman namijenjen toplim mjesecima u godini, pa tako i laganije verzije jakni. Brojnim damama omiljeni španjolski brend Zara ovih je dana lansirao model koji uspješno spaja tri velika sezonska trenda

S porastom temperatura tradicionalno raste i zanimanje za laganijom obućom i odjećom, a ukoliko u novu proljetnu sezonu poželite zakoračiti s nekom novom, trendovskom jaknom, španjolska Zara u svoju ponudu upravo je uvrstila idealan model.

Poput balonera i bajkerica, jakne od trapera smatraju se klasičnim modelom za nošenje u prijelaznom razdoblju, a ukoliko ste velika ljubiteljica istih, nesumnjivo će vas zaintrigirati novi model s polica španjolske Zare.

Zarina traper jakna Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Iako su klasične traper jakne modeli kojima rijetko možete pogriješiti u proljetnim mjesecima, ove sezone isplati se otkriti njihove nove iznenađujuće mogućnosti, što je novim modelom uspio naglasiti popularni high street brend.

Riječ je o inačici traper jakne koja izgledom imitira popularne natkošulje i krasi ju proštopani dizajn, po uzoru na kapute kakvi su vladali zimskom sezonom na zalasku, a u prodaji se nalazi po cijeni od 400 kuna.

Nalik popularnim jaknama shacket, koje će i ove sezone voditi glavnu riječ na modnoj sceni, osvježenu verziju traper jakne s potpisom Zare također krasi predimenzionirani kroj, a zahvaljujući svom efektnom izgledom nesumnjivo će podići i najjednostavniju proljetnu kombinaciju.

  • +60
Jakne za prijelazno razdoblje Izvor: Promo fotografije / Autor: promo