PRIKRIVAJU NEDOSTATKE

Laskaju svakoj figuri: Ovo su modeli suknji koji će vladati ovoga proljeća

09.03.2021 u 06:26

Bionic
Reading

Proljeće je već iza ugla, pa je vrijeme za osvježavanje odjeće cool komadima za trendi stajlinge koji će privlačiti poglede na gradskim ulicama

Ako su i vama već dojadili stajlinzi koji uključuju samo comfy ili sportsku odjeću, proljeće je idealno vrijeme za ženstvene komade poput haljina ili suknji.

Dobro je poznato to da kad pronađemo određenu vrstu odjeće, nerado je mijenjamo i držimo se tih isprobanih modnih formula poput hlača ili traperica.

Mnoge žene i djevojke stoga nerado biraju suknje jer nikad nisu stopostotno sigurne u svoj izbor, no bitno je samo pronaći model koji dobro pristaje figuri.

  • +3
Trendi proljetne suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: Bershka

Ukoliko ste dosad izbjegavali suknje jer niste sigurni za koji se model odlučiti i kako bi vam pristajao, pronašli smo krojeve koji pouzdano pristaju svima!

To su udobni, cool i nevjerojatno ženstveni modeli u kojima ćete ne samo izgledati dobro, već se i dobro osjećati.

  • +3
Danska princeza Mary Izvor: Profimedia / Autor: Jesper Sunesen/Aller/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Trik je u asimetričnom kroju, magičnom vezivanju na preklop, rasporcima sa strane ili strateški namještenim naborima koji laskaju svakoj građi tijela i čine čuda za izgled.

Detalji poput malenog dekorativnog čvora na bluzama i haljinama doista čine razliku. Vizualno smanjuju jer izdužuju siluetu zahvaljujući trikovima u samom modelu, pozicioniranima oko struka, tako da stvaraju optičku iluziju vitkije figure.

Uz tenisice, trendi top i statement torbicu više ste nego spremni za osvajanje gradskih ulica.