MODNI FAVORIT

Ova haljina od 300 kuna postat će nova proljetna opsesija trendseterica

06.03.2021 u 19:24

Bionic
Reading

Španjolska Zara svake sezone izbaci nekoliko hit komada za kojima zavlada totalna pomama, a nedavno je lansirala novi 'must have' komad koji se neće dugo zadržati na policama. Riječ je o efektnoj košulji-haljini na prugice koja pristaje svakoj figuri i prodaje se po cijeni od 300 kuna

U moru zaljubljenica u modu malo je onih koje ne vole Zaru. Popularni španjolski high street div svaka dva tjedna na svoje police lansira nove modne novitete u sklopu aktualnih kolekcija i upravo bogata ponuda razlog je zbog kojeg je ovaj brend zaradio omiljeni status među svjetskim trendsetericama, a grupacija Inditex postala jedna od najuspješnijih u modnoj industriji.

U Zari će zaista svatko pronaći nešto za sebe, bez obzira na dob i modne sklonosti, zbog čega je ova popularna high street trgovina omiljena šoping destinacija Hrvatica, ali i žena diljem svijeta. Španjolski div svako toliko lansira novi hit o kojem svi bruje, a nedavno je pažnju trendseterica privukla haljina na prugice koja je već zaradila status jednog od najpoželjnijih komada iz Zarine proljetne kolekcije.

Upečatljiva košulja-haljina s preklopnim ovratnikom, V-izrezom i dugim rukavima odličan je izbor za tople proljetne i ljetne dane koji slijede, a nositi je možete na gole noge u kombinaciji s omiljenim sandalama ili kao predimenzioniranu košulju na traperice.

Odlično će se uklopiti u stajlinge za razne prigode - od špice do ureda, pa čak i za neke svečanije prigode, ovisno o odgovarajućem odabiru modnih dodataka.

Osim zbog odlične cijene od 299,90 kuna, haljina se na prvu dopala brojnim ženama zbog svog laskavog kroja. Košulje-haljine savršeno pristaju baš svakoj figuri, a ovaj laskavi model sprijeda je lagano nabran pa će vješto prikriti nakupljeni višak kilograma u predjelu trbuha.

Na Zarinoj stranici haljina je trenutno dostupna u veličinama od XS do L, obzirom da je veličina XL već rasprodana. Stoga, ukoliko vam se sviđa ova haljina, nemojte predugo čekati.