PARIŠKI ŠIK

Sonja Kovač ili Emily? Domaća modna blogerica svoje stajlinge usporedila sa zvijezdom Netflixove serije

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 26.10.2020 09:50
  • Objavljeno 26.10.2020 u 09:50
tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: instagram screenshot/ @xoxosonjakovac

Poput brojnih zaljubljenica u modu jedna od naših najpopularnijih domaćih influencerica i modnih blogerica, Sonja Kovač, također je zaintrigirana novom Netflixovom serijom 'Emily u Parizu'

Iako zbog vladajuće pandemije koronavirusa nije u mogućnosti putovati i posjećivati svjetske modne metropole kao inače, Sonja Kovač prisjetila se svojih brojnih stajlinga tijekom boravka u Parizu koji, igrom slučaja, neodoljivo podsjećaju na one kakve je u Netflixovoj hit seriji 'Emily u Parizu' nosila njezina glavna protagonistica.

  • +6
  • +3

'Emily u Parizu'

Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

'Emily vs. Sonja u Parizu! Brineta vs. Plavuša!', napisala je Kovač ispod objavljenih pet kolaža stajlinga na Instagramu u kojima je svoja pariška izdanja tijekom godina usporedila s onima glumice Lily Collins, koja u Netflixovoj hit seriji utjelovljuje lik Emily.

'Koja sličnost outfita vam je naj?', upitala je Kovač svoju vojsku od gotovo pola milijuna fanova na Instagramu, a njihovi odgovori su se itekako razlikovali. I dok su pojedini u komentarima istaknuli svoje omiljene stajlinge, drugi su iskoristili priliku kako bi pohvalili Sonjin pariški izgled u odnosu na onaj Netflixove zvijezde.