GOLIŠAVO IZDANJE

Sonja Kovač zagolicala maštu u bikiniju koji bi se rijetki usudili odjenuti

17.09.2020 u 13:17

Bionic
Reading

Možda je ljeto kalendarski uskoro gotovo, a iako je metropolu jutros dočekalo tmurno i kišno vrijeme, blogerica Sonja Kovač koristi priliku i prisjeća se nekih ljepših dana. Izvukla je vrlo seksepilnu fotografiju svog golišavog tijela iz arhive i odlučila je pokazati javnosti

Čitavo ljeto pratili smo avanture modne i travel blogerice Sonje Kovač po Jadranu. Poznata Bjelovarčanka koja se nekoć bavila glumom i modelingom, uživala je od Istre pa sve do Dubrovnika sa svojim dečkom Goranom i dobrim prijateljima.

Čak i kad je završila svoju turneju po moru, Sonja nije propuštala niti jedan slobodan vikend, a da se ne ode rashladiti u neko poznato ljetovalište ili luksuznu vilu s bazenom.

Kako je sada zapela u tmurnom Zagrebu, sjetna Sonja prisjeća se toplijih dana kada je uživala u svojim razigranim bikinijima. Iz kolekcije ljetnih fotografija izvadila je jednu koja je posebno zagolicala maštu brojnim obožavateljima na Instagramu, gdje je osvanula u obliku objave.

Na njoj, naša poznata blogerica pozira u bazenu, a sa stražnje strane fotografirao ju je njezin voljeni te ulovio vrlo zanimljive kadrove.

Kovač se uvukla u minijaturni crni bikini tanga gaćica, koji bi se tek rijetke žene usudile odjenuti. Ali ne i Sonja koja itekako brine o svojoj figuri tijekom cijele godine, pa jedva čeka priliku da pokaže rezultate.