TKO BI TO OČEKIVAO

Šokantna priznanja nekadašnje teen zvijezde

26.09.2013 u 19:18

Bionic
Reading

Bivša dječja zvijezda, najpoznatija po ulozi u televizijskoj seriji 'Sabrina, mala vještica', Melissa Joan Hart u svojoj autobiografiji 'Melissa Explains It All' otkrila je šokantne detalje te poprilično podigla prašinu u medijima

37-godišnja glumica proslavila se ulogom u televizijskoj seriji 'Sabrina, mala vještica', a sada se ponovno našla u centru medijske pažnju zahvaljujući svojoj autobiografiji naziva 'Melissa Explains It All' koja će se krajem mjeseca naći u prodaji.

Tako je Mellisa u svojoj šokantnoj autobiografiji otkrila kako je u mlađim danima eksperimentirala s drogama. Oko godinu i pol dana sam eksperimentirala s marihuanom, ecstasyjem, halucinogenim gljivama i meskalinom', otkriva Melissa.

Danas majka trojice sinova, koje je dobila sa suprugom Markom Wilkersonom, Melissa je priznala i kako je u Playboyevoj vili uzela ecstasy, a prije snimanja za časopis Maxim pod utjecajem droge ljubila se s drugom djevojkom u limuzini. 'To mi je bio treći ili četvrti puta da sam probala ecstasy', kaže Melissa o incidentu koji se zbio 1999. godine, piše Foxnews.com

U knjizi Melissa otkriva i kako se ljubila s Nickom Carterom i Jerryjem O'Connellijem, a priznaje i kako se s Ashtonom Kutcherom nebrojeno puta posvađala te da se s njim nikada nije slagala.

'Bila sam okružena lošim ljudima. Nije mi se sviđalo uzimati droge i izgubiti kontrolu', rekla je Melissa govoreći o divljem dijelu svog života.