nepoznata lokacija

Sofia Vergara uživa u odmoru na tajnoj lokaciji, a obožavatelji se ne mogu nagledati izazovnih fotografija

02.01.2023 u 11:07

Bionic
Reading

Plavo more i tropska klima gode Sofiji Vergari i njezinom suprugu pa iz dana u dan kreiraju fotografije koje oduševljavaju pratitelje na Instagramu. Otputovali su na nepoznatu lokaciju, a Sofia je posebno inspirirana pa pokazuje svoju ženstvenu liniju

Glumica Sofia Vergara radije bira božićne i novogodišnje dane pod palmama nego u snijegom prekrivenoj Americi. U društvu supruga Joea Manganiella otputovala je na odmor, a fotografije koje objavljuje oduševljavaju njezine obožavatelje iz dana u dan.

Dok su neki dijelovi Sjedinjenih Država usred snježne oluje, ona je odletjela na svoje tajno mjesto za odmor. Ne zna se gdje se kuća nalazi, ali Sofia i Joe zovu je Casa Chipi Chipi. Do nje morate letjeti hidroavionom, a vjeruje se da je smještena negdje usred Kariba. Već godinama drže u tajnosti svoje mjesto za odmor u tropskim krajevima s čistim plavim morem i sunčanim nebom.

Odmor zaposlenoj glumici i članici žirija 'America's Got Talent' jako godi, a slobodno vrijeme provodi u fotografiranju za Instagram. Golišave fotografije koje je objavila pokazale su njezinu atraktivnu ženstvenu figuru, a obožavatelji su posve poludjeli koliko je zgodna.

Prvo je raspametila pratitelje fotografijom u crnom bikiniju pa su joj mnogi ispod fotke ostavili komentare s komplimentima da izvrsno izgleda. Objavila je i nekoliko storyja u kupaćem kostimu Dolce Gabbana, u kojem je pokazala ženstvenu liniju.

Tamo su proslavili i rođendan glumca najpoznatijeg po ulozi u filmu 'Magic Mike'. Supruga mu je čestitala i preko Instagrama, napisavši: 'Sretan rođendan ljubavi, 2023. će biti nevjerojatna za tebe.'

Podijelila je i nekoliko fotografija s druženja s prijateljima, a uz njih je uvijek i presladak psić Bubbles, mješanac čivave i pomeranca.

  • +6
Sofia Vergara i Joe Manganiello Izvor: Profimedia / Autor: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia