NOVA KOLEKCIJA

Snježana Mehun u ulozi modela: 'Od samog nastanka brenda trudila sam se stajati po strani, a najatraktivnije haljine redovito nose moje prijateljice'

20.12.2020 u 23:06

Bionic
Reading

Modna filozofija popularnog domaćeg brenda iza kojeg stoje Antun Tin Brišar i Snježana Mehun da usprkos situaciji pokažu Holiday edition izdanje večernjih haljina. Savjetuju ženama da se si daju malo oduška i urede se pa barem same za sebe u kućnoj varijanti za nadolazeće blagdane. Svakodnevno sivilo treba razbiti blještavom haljinom

'Ovu po svemu specifičnu godinu želimo završiti u stilu sa svilenim haljinama, bluzama, šljokicama iako smo svi većinom ove godine nosili, prodavali trenirke koje mi izrađujemo od samog početka nastanka brenda ta odluka pokazala se promišljenom u ovom trenutku', stoji u priopćenju brenda.

Snimanje editorijala odvijalo se u Beču drugom domu vlasnice brenda Snježane uz priznatog fotografa studia C. Korrak poznatog po izradi portreta za Austrijskog kancelara Kurza, Conchite, Wolfort brojnih modnih editorijala. Manekenke bečke agencije blizanke Caroline, Antonia Gansterer ujedno i vrhunske atletičarke idealno su se uklopille u bečki bidermajer stan. Djevojke nisu krile oduševljenje haljinama ovog brenda koji se od nedavno može naći i u ponudi glavnom austrijskom gradu.

'Od samog nastanka brenda trudila sam se stajati po strani pa tako i na svim našim revijama sam većinom u t-shirtu, a najatraktivnije haljine redovito nose moje prijateljice i poznate osobe samim time iskazuju priznanje našem stvaranju. Često nas pitaju žene u komunikaciji preko web shopa, društvenih mreža da li su brojevi haljina realni i tada se najčešće šalju moje slike kao primjer 'realne žene' iz toga sam se razloga odlučila počastiti ovim snimanjem uz dvije savršene bečka modele jednojajčane blizanke i uživati u ulozi ispred kamere što smo sve zabilježili i u mom novom Vlogu u sklopu In magazina Nove TV', rekla je Snježana.