NIVES DRPIĆ:

'Smršavjela sam, ali još uvijek imam velike, lijepe i prirodne grudi'

29.02.2012 u 12:07

Bionic
Reading

Nives Drpić ispričala nam je da je drastično smršavjela nakon puta iz Beograda, a promjene su najviše šokirale njenog supruga Dinu Drpića

Nisi kampanjac nego se već sad spremaš za ljeto, koliko često vježbaš?
Ne pripremam se za ljeto, već nastojim tokom cijele godine izgledati dobro. Treniram ovisno o obavezama, ponekad je to svaki dan, ponekad dva puta tjedno.

Imaš impresivne pločice na trbuhu, kako si došla do toga?
U posljednje vrijeme malo sam se više pozabavila trbuhom. Oduvijek su me privlačile pločice na muškarcima, pa sam odlučila pribaviti ih i sebi.

Jesi li stvarno izgubila svoje obline?
Guza mi je još uvijek pozamašna, ali primjetno manja. S grudima je slična situacija. Sigurno su broj do dva manje, ali još uvijek sam zadovoljna njima.

Što ćeš poduzeti u vezi s tim?
Ne namjeravam raditi neke drastične promjene. Još uvijek imam velike, lijepe i prirodne grudi i ponosna sam na njih.

Kako na promjene reagira suprug Dino?
Dino je ostao šokiran kad me ugledao. Nismo se vidjeli desetak dana i kaže da sam se vratila kao druga žena. Oči su mu zasuzile kada je primijetio da su njegove najdraže igračkice dva broja manje.

Kako si skinula tih pet kilograma? Možeš li reći tajnu?
Bila sam u Beogradu, uglavnom svaki put iz Beograda se vratim osjetno lakša. Uvijek imam hrpu obaveza, što privatnih, što poslovnih, i stalno sam u nekoj jurnjavi. Događa mi se da od tog silnog uzbuđenja zaboravim ili jednostavno ne stignem jesti i po dva dana. u tih deset dana što sam boravila tamo izgubila sam pet kilograma. Tek kad sam došla kući primijetila sam da izgledam ko kostur. Srećom, došla sam malo sebi i nisam više tako koščata kao što sam bila.

Pišeš li u zadnje vrijeme?
Ne. Nisam napisala ni slovo. Ne znam što mi je. U nekoj ludoj sam fazi. Radim na nekim drugim projektima.