IDEALAN ZA DIJELJENJE

Smoki Friendy – jedan al’ za dvoje

04.11.2016 u 10:04

Bionic
Reading

Smoki uvijek donosi nova iznenađenja, a najnovije je Smoki Friendy – idealan za dijeljenje s najboljim prijateljem

To je i dalje Smoki koji svi već desetljećima volimo, a ovo specijalno duplo pakiranje je spojeno na sredini tako da se uz malo povuci - potegni savršeno dijeli na dva dijela. Smoki Friendy će se pojaviti na svim tržištima u regiji i donijeti još više zajedničke zabave prijateljima u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji.

A kako bismo dodatno promovirali ovaj zabavni mehanizam, organizirali smo i nagradni natječaj za najbolje prijatelje i pokrenuli internetsku stranicu www.smokifriendy.com. Prijatelji iz cijele regije trebaju se snimiti ili fotografirati kako dijele Smoki Friendy, postaviti snimku na stranici i mogu osvojiti nagradno putovanje za dvoje u Barcelonu.

Nagradni natječaj traje od 24. 10. do 27. 11. 2016. i svakog tjedna dijelimo po četiri putovanja za dvoje najboljih prijatelja. Na stranici www.smokifriendy.com moguće je glasati za fotografije, snimke ili gifove. Na kraju svakog tjedna 10 snimaka s najviše glasova ulazi u uži izbor, dok finalne pobjednike bira žiri.

Pobjednike očekuje uzbudljivo putovanje na kojem će posjetiti Milano, Barcelonu, Figueras, Costa Bravu i Veronu. A imat će priliku uživati i u spektakularnom dočeku Nove godine u Barceloni.

Veliku regionalnu kampanju moći ćete gledati na TV ekranima, na društvenim mrežama i internetskim stranicama, kao i na prodajnim mjestima u zemljama regije.