ZAVODLJIVA NINA

Slažete li se da je savršena?

13.04.2014 u 19:10

  • +11

Nina Badrić

Izvor: Promo fotografije / Autor: Nina Badrić

Bionic
Reading

Nina Badrić održala je u subotu koncert u Sava centru koji će publika dugo pamtiti. Velika dvorana bila je prepuna, a publika je bila na nogama već sa taktovima prve pjesme

Glazbenica koju mnogi smatraju najljepšim glasom ovih prostora, pojavila se u dugoj crnoj haljini Matije Vuice koja joj je savršeno pristajala, a zahvaljujući svojoj senzualnosti i seksipilu, Nina je blistala. Prekrasnu večer započela je baladom 'Čežnja'.

Nina je cijele večeri plijenila svojom karizmom, duhovitim dosjetkama i zaraznom energijom. Prvi gost kojeg je Nina dovela na scenu bio je Mirza Šoljanin s kojim ima duet 'Duše su se srele'. To nije bilo jedino iznenađenje, drugi gost bio je Petar Grašo koji je s Ninom uz klavir odsvirao 'Utorak' i 'Lakše mi je s njom'.


Očaravajuča Nina pred kraj koncerta izvela je 'Čarobno jutro', a kada ju je publika aplauzom vratila na scenu, otpjevala je 'Takvi kao ti', čime je završila spektakl pripremljen za koncert u Beogradu. Publika je glazbenicu obasula buketima cvijeća, a Nina im je uzvratila poljupcima s pozornice.