SAVRŠENI ZAJEDNO

Slavni par izgleda kao da je sišao s naslovnice

11.03.2016 u 09:37

Bionic
Reading

Blake Lively i Ryan Reynolds na jednu su se večer odvojili od kćerkice James, a imali su itekako dobar razlog jer su bili pozvani u Bijelu kuću

U Bijeloj kući održavala se svečana večera povodom gostovanja kanadskog premijera Justina Trudeaua i njegove supruge, a kako je zgodni Ryan Reynolds Kanađanin, i slavni je par pozvan na druženje.

Besprijekornog izgleda, kao i uvijek, Blake Lively blistala je u sjajnoj satenskoj haljini Ralph & Russo. Haljina pomalo podsjeća na svileni kućni ogrtač, ali uz izreze na ramenima i glamurozni styling Blake je još jednom pokazala da može odjenuti što god poželi. Kreacija je osim velikog proreza imala djelomično otkrivena ramena, što je apsolutni hit ove sezone.

Uz raskošne viseće naušnice i plavu zavodljivu kosu, prezgodna je glumica odabrala minimalističke štikle Christiana Louboutina u nude nijansi.

Suprug Ryan Reynolds nije se odvajao od lijepe Blake, a zajedno su izgledali kao da poziraju za naslovnicu kakvog modnog magazina. Glumac je nosio crno klasično odijelo, crne cipele i bijelu košulju s leptir-mašnom, a očito jako voli malo opušteniji stil s bradom jer je nije obrijao čak ni za posjet Bijeloj kući.