preplavila Hollywood

Slavne trendseterice zaluđene novom bojom

21.04.2017 u 14:27

Bionic
Reading

Glumica Zoe Saldana za premijeru novog filma odjenula je dugačku narančastu haljinu, a upravo je narančasta nova hit boja među slavnim ljepoticama. Selena Gomez, Chrissy Teigen i Mandy Moore, samo su neke od poznatih žena koje su se u narančastim kombinacijama prošetale crvenim tepihom

Kada je crveni tepih u pitanju, poznate šoubizerice većinom se odlučuju za neutralne, provjerene boje haljina, no u posljednje vrijeme Hollywood je poharala jedna posve neuobičajena boja – narančasta.

Nedavno smo na premijeri novog nastavka filma 'Čuvari galaksije' imali priliku vidjeti prelijepu glumicu Zoe Saldanu u dugačkoj narančastoj haljini s resicama koja je plesala oko nje kako je koračala crvenim tepihom.

Tridesetosmogodišnja glumica nosila je haljinu iz najnovije kolekcije talijanske modne kuće Emilio Pucci u kojoj je izgledala poput prave filmske dive 50-ih.

No nije Zoe jedina zvijezda koja obožava narančastu. Selena Gomez na premijeri filma '13 Reasons Why' u ožujku ove godine nosila je kratku puf narančastu haljinicu Oscara de la Rente, a njezina starija glumačka kolegica Mandy Moore u veljači se crvenim tepihom prošetala u dugačkoj narančastoj haljini na jedno rame.

Manekenke Kendall Jenner i Chrissy Teigen čini se kako osim ljubavi prema modnoj pisti, dijele i ljubav prema istom modnom brendu Paule Ka, francuskog dizajnera Sergea Cajfingera. Kendall je početkom 2017. na dodjeli Zlatnog globusa nosila narančastu haljinu s dubokim prorezom koja je otkrivala njezine duge noge, a Chrissy je u veljači za dodjelu Grammyja odabrala dugačku haljinu iste boje.

Pjevačica Zendaya na dodjeli Kids Choice Awards plijenila je pažnju u midi haljini s naramenicama, već pogađate, narančaste boje, no za razliku od svojih kolegica koje za velika događanja nose skupocjene haljine s potpisom, pjevačica je odabrala haljinu od 266 kuna.

Zavirite u našu galeriju i pogledajte koje su sve poznate dame oduševljene narančastom.

  • +4
Ove slavne ljepotice obožavaju narančastu boju Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia