KRALJICA STILA

Nicole Kidman pokorila crveni tepih u 'divljoj' haljini

03.04.2017 u 10:18

Bionic
Reading

Poznata po besprijekornim izdanjima na crvenom tepihu, australska diva Nicole Kidman rijetko kada griješi, a to je potvrdila i na dodjeli glazbenih nagrada ACM održanoj u Las Vegasu

U društvu country pjevača i supruga Keitha Urbana, Nicole Kidman pošlo je za rukom zasjeniti mnoštvo zvjezdanih uzvanica zahvaljujući haljini s potpisom Alexandera McQueena.

Australska diva, koju trenutno možemo gledati u mini seriji 'Male laži' HBO-a, uspjela je pokoriti crveni tepih haljinom nude nijanse prekrivenom sjajnim vezenim detaljima biljaka i šumskih životinja. Ova jedinstvena haljina predstavljena je u sklopu jesenske kolekcije Alexandera McQueena.

  • +4
Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža/ Mihaela Maras

Efektne zelene detalje na kreaciji Nicole je istaknula visećim smaragdnim naušnicama, a cjelokupno izdanje posebno je laskalo njezinoj aristokratski bijeloj puti.

Stavljajući fokus na modni odabir, odlučila se za jednostavnu frizuru nisko spuštenog repa s razdjeljkom i make-up u prirodnim tonovima.

Četrdesetdevetogodišnja Nicole Kidman s pjevačem Keithom Urbanom ima dvije kćeri, Sunday Rose i Faith Margaret, uz posvojenog sina Connora i kćer Isabelle iz prethodnog braka s glumcem Tomom Cruiseom.