HIT U 2015.

Slavne ljepotice pomamile se za trendi frizurom

17.04.2015 u 10:01

Bionic
Reading

Glumica Kate Bosworth bila je brineta, crvenokosa, a najpoznatija je s prirodnom plavom dužom kosom. No ni ona nije mogla odoljeti novom trendu, pa je skratila uvojke i pokazala novu hit frizuru, pomalo neuredan i blago valovit bob ili kraće wob (wavy bob)

Iako se i Kate odlučila za hit frizuru u 2015., njezin frizer objašnjava da je za promjenu kriva isključivo nova uloga u filmu '90 Minutes in Heaven' koji režira njezin suprug, redatelj Michael Polish.

Stilist koji se brine o izgledu i frizurama brojnih slavnih ljepotica, Harry Josh, fotografirao je Kateinu frizuru u nastajanju i objavio je na Instagramu, a glumica je novi look pokazala već isti dana, i to na premijeri svog novog filma 'Still Alice' na kojoj je zablistala u srebrnoj haljini Oscara de la Rente.

'Bob frizure trenutačno su jako trendi, ali Kate to nije učinila samo zato da bi bila u trendu, već prvenstveno zato što je to zahtijevala nova uloga', opravdava Josh novi izgled svoje klijentice.


Iako taj neuredni bob izgleda kao nemarna frizura, u nj treba uložiti nešto truda i vremena. Pa tako Josh savjetuje da se kosa nakon pranja poprska sprejem koji sadrži morsku sol i osuši difuzorom te na kraju oblikuje prstima i peglom za kosu.